Hyppää pääsisältöön

4.10.2021

Teemaviikolla 4.-10.10.2021 kaikki palvelun 400 videokurssia ovat käytössä kirjastokortilla missä ja milloin vain.
Kuva
Hymyilevä henkilö soittaa rumpuja ja katsoo tietokoneen näyttöä.

Ota haltuun uusi soitin tai terästä taitojasi! Ilmainen Rockway-palvelu opastaa aloittelijan ja kokeneemmankin näppäilijän soittamisen saloihin.

Teemaviikolla tarjolla 400 videokurssia

Keski-Suomen ja Pirkanmaan kirjastojen yhteisellä teemaviikolla 4.-10.10.2021 kaikki palvelun 400 videokurssia ovat käytössä kirjastokortilla missä ja milloin vain.

Testaa esimerkiksi metallirummutusta Rolf Pilven opastuksella, sukella vapaan säestyksen saloihin pianolla tai tutustu sähkökitaran soiton alkeisiin. Vinkkejä soittohetkiin jaetaan myös kirjastojen kanavissa ja esimerkiksi pääkirjastolla Seniorimessuilla.

Opettajina ammattilaiset, apuna palvelun metronomi ja viritin

Videokurssit ovat suomeksi, ja niitä pitävät kotimaiset huippuammattilaiset. Opetuksessa apuna ovat palvelun oma metronomi ja viritin sekä mahdollisuus äänittää omaa harjoittelua. Kurssien tarkemman sisällön näet Rockway-palvelussa.

Videokursseja voi katsoa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Parhaiten kurssit toimivat yleisimpien selainten uusissa versioissa. Rockwayn välineet, metronomi, viritin ja oman soiton äänittäminen toimivat tietokoneella. Verkkoyhteyden tulee mielellään olla yli 2 mb/s, jotta videot toimivat sujuvasti. 

Asiasanat: