Hyppää pääsisältöön

29.9.2021

Kuva
Syysloman Lomalokki kokoaa syysloman toimintaa Jyväskylän lapsille ja nuorille

Lasten ja nuorten lomatoiminnan koonti Lomalokki on julkaistu osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/harrastukset/lomalokki ja se kokoaa lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa Jyväskylässä peruskoulujen syysloman ajalle. 

Lomalokkiin on koottu Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Toimintatietoja on saatu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta.

- Syyslomatekemistä löytyy jälleen monipuolisesti ja etenkin alakouluikäisille on tarjolla eri aihepiireihin keskittyviä leirejä. Nuorten toiminnassa korostuvat yksittäiset, ohjatut toimintahetket sekä avoimet nuorisotilat, mutta pari päiväleiriä voi sieltäkin bongata, kertoo Lomalokista vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen.

- Lomalokkia päivitetään lomaviikkoon saakka, jos uusista toiminnoista saadaan tietoa. Sivua kannattaa siis vilkaista mahdollisten lisäysten varalta tasaisin väliajoin, Suhonen vinkkaa.

Lomalokin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Lomalokilla on uusi kotipaikka

Lomalokki on nyt osa Jyväskylän kaupungin harrastussivuja. Sivuilta löytyy tekemistä myös lomaviikon ulkopuolella sekä tietoa harrastamisen tukimuodoista.

Lisätiedot:

nuorisonohjaaja Rita Suhonen, nuorisopalvelut, p. 050 320 5933, rita.suhonen[a]jyvaskyla.fi