Hyppää pääsisältöön

29.9.2021

Kuva
Jyväskylä Rock Academy -logo

 
Heikki Salo (Miljoonasade) esiintyy Jyväskylä Rock Academyn musiikkiklinikassa keskiviikkona 6.10. klo 18-20. Maksuton ja kaikenikäisille avoin tilaisuus järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6). 
 
Klinikassa perehdytään sanoitusten syvimpään olemukseen. Salo kertoo tapahtumassa esimerkiksi Miljoonasateen tekstien taustoista. 
 
Heikki Salo on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, joka on tullut tunnetuksi Miljoonasade-yhtyeen keulakuvana. Salo on tehnyt myös tekstejä useille eri artisteille sekä kirjoittanut myös näytelmiä, tv-sketsejä, televisio- ja radio-ohjelmia, lehtipakinoita ja kirjoja.
 
Jotta tapahtuma voidaan järjestää turvallisesti vallitsevan tilanteen vuoksi, järjestäjät pyytävät paikalle saapuvaa yleisöä huolehtimaan käsihygieniasta sekä käyttämään maskia tai visiiriä mahdollisuuksien mukaan. Yleisöä pyydetään myös tarkkailemaan oloaan ja jäämään tarvittaessa kotiin, jos olo tuntuu vähänkään sairaalta.
 
Maksuttoman klinikan aikana avoinna on myös Kahvila Kisko. Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut sekä kulttuuri- ja osaamispalvelut.

Jyväskylä Rock Academy


Nuorten yhtyeiden ja artistien ammattimaista ja kattavaa opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy – toiminta alkoi syksyllä 2014.  Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden ohjaajien kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.
 

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
Jyväskylän kaupunki
Nuorisopalvelut / Nuorten Taidetyöpaja
p. 050 311 8856