Hyppää pääsisältöön

23.9.2021

Nuorisovaltuustoon valittiin 22 nuorta. Järjestäytymiskokouksessa 5.10.2021 selviää, millaisella kokoonpanolla nuorisovaltuuston hallitus ja luottamushenkilöt luotsaavat nuorisovaltuustoa tulevan toimikauden ajan.
Kuva
Nuorisovaltuuston logo valkoisella taustalla sähköiseen käyttöön (matalampi laatu)

Jyväskylän nuorisovaltuusto toimintakaudelle 2021–2022 valittiin Huippukokouksessa keskiviikkona 22.9.2021. Jyväskylän kaupungintalon juhlasalissa järjestetyssä kokouksessa hyväksyttiin lisäksi edellisen kauden toimintakertomus ja nuorisovaltuuston sääntömuutokset.  

Nuorisovaltuustoon valittiin 22 nuorta. Nuorisovaltuuston edustus koostuu yläkouluista, toisen asteen oppilaitoksista, edellisen kauden nuorisovaltuustosta ja vapailta paikoilta. Nuorten nimet ja heidän edustamansa tahot julkaistaan järjestäytymiskokouksen jälkeen.

Uuden nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous on 5.10.2021

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous on 5.10.2021. Tuolloin selviää, millaisella kokoonpanolla nuorisovaltuuston hallitus ja luottamushenkilöt luotsaavat nuorisovaltuustoa tulevan toimikauden ajan.   

Nuorisovaltuusto on 13–20-vuotiaiden nuorten vaikuttamiskanava, joka edustaa kaikkia Jyväskylän nuoria. Nuorisovaltuusto lisää ja parantaa nuorten osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä huolehtii siitä, että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa. Nuorisovaltuusto toimii sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä. Jyväskylän nuorisovaltuusto on Jyväskylän kaupunginhallituksen alainen toimikunta. Käytännön ohjauksesta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. 
 

Lisätiedot: 

Tiina Kivioja
koordinaattori, osallisuus ja yhdenvertaisuus
Jyväskylän kaupunki
nuorisopalvelut
tiina.kivioja[at]jyvaskyla.fi
p. 050 311 9971