Hyppää pääsisältöön

15.9.2021

Kankaan yhteinen digimarkkinointikampanja "Elämäsi Kangas" sai kunniamaininnan Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa, jossa palkittiin vuoden parhaita kuntamarkkinoinnin tekoja. Kunniamaininta tuli konseptoinnista.
Kuva
Kankaan ilmakuvassa asuintaloja

Kankaan digimarkkinointikampanja valittiin Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa 13 parhaan joukkoon 46 hakijasta ja se palkittiin SM-kilpailussa kunniamaininnalla. Erityisesti kiitosta tuli huolellisesti ja ammattitaitoisesti suunnitellusta ja toteutetusta kokonaisuudesta. 

Kunniamaininnan perusteluissa mainittiin, että kyseessä on vahvasti elinkaariperiaatteella (public private partnership eli PPP) toteutettu hanke, joka etenee strategitasolta käytännön markkinointitekoihin asti. Tuomaristo antoi erityistä plussaa myös alueella asuvien aktivoinnista ja osallistamisesta kampanjaan. 

Kankaan digimarkkinointikampanjaa toteutetaan yhteistyössä alueen rakentajien YIT:n ja Skanskan kanssa ja kampanja jatkuu ainakin loppuvuoden ajan. Digimarkkinointikumppanina toimii MySome.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa voiton vei Iisalmen kaupunki & By Iisalmi -kumppaniverkoston ROCK By Iisalmi! -kampanja.

Kuntaliiton tiedotteesta löydät lisätietoa.

Lisätiedot:
Suvi Vuojolainen
elinkeino- ja markkinointipäällikkö, Jyväskylän kaupunki, Business Jyväskylä
050 311 8820, suvi.vuojolainen@jyvaskyla.fi

Asiasanat: