Hyppää pääsisältöön

14.9.2021

Liikuntaluotsien seuraava koulutustilaisuus järjestetään 21.9. klo 17-19 Piippurannan Klubilla (Paperitehtaankatu 1), joka on toinen syyskuun alussa avatuista Jyväskylän kaupungin lähitaloista.
Kuva
Kaksi ikäihmistä ulkoilee syksyisessä luonnossa

 

Liikuntaluotsi on vapaaehtoinen, joka voi lähteä ulkoilukaveriksi tukea tai seuraa tarvitsevalle henkilölle tai toimia vaikka avustajana kuntosalilla.

- Liikuntaluotsina on mahdollista toimia myös ryhmänohjaajana. Kiinnostaisiko sinua aloittaa oman liikuntaryhmän vetäminen lähitalossa? Silloin voisit harrastaa sinulle mieluista liikuntamuotoa ja samalla ohjata muita toimintaan, joka lisää sekä kuntoa että hyvinvointia, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mervi Robert ehdottaa. 

Suurin osa liikuntaluotsipyynnöistä tulee edelleen ikääntyneiltä ja heidän omaisiltaan. – Tällä hetkellä tarvetta vapaaehtoisille on aivan keskustan tuntumassa, mutta ulkoilukavereita kaivataan ympäri kaupunkia. Esimerkiksi tunnin yhteinen kävelylenkki raikkaassa ulkoilmassa kerran viikossa antaa virkistystä kummallekin. Vapaaehtoistoimintahan ei ole vain omastaan antamista vaan yhtä lailla saamista, Robert muistuttaa.

Liikuntaluotsikoulutuksen järjestää Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelut - Vapari. Koulutukseen ilmoittaudutaan etukäteen: ilmoittautumislomake liikuntaluotsikoulutukseen

Lisätietoja:
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mervi Robert p. 040 575 8260, mervi.robert(at)jyvaskyla.fi 

https://www.jyvaskyla.fi/vapari/liikuntaluotsi