Hyppää pääsisältöön

9.9.2021

Kuva
Mimmit-yhtyeen ja tukiviittoja Siina Liimataisen konsertin mainos

 

Jyväskylän Lasten Lystin kulttuuriohjelmassa on tiedossa syksyn mittaan värikkäitä esityksiä. Mimmit-lastenkonsertti on iloinen kaikille aisteille suunnattu esitys. Konsertti järjestetään Palokan yhtenäiskoulussa (Koivutie 5) sunnuntaina 19.9. klo 15. Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen, Pauliina Lerchen ja Hannamari Luukkasen, muodostama yhtye. 

Esitys on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus. Se yhdistää tutut Mimmit-laulut, laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot ja tukiviittomat, jotka kehittävät jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä ja konsertissa niitä opetellaan ja kokeillaan yhdessä. Musiikki yhdistää -esityksessä kuullaan Musapatti-lauluja ja Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta.

Mimmien ja bändin kanssa lavalla on viittomakielen tulkki Siina Liimatainen.

Liput 12 € Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta.

Loistodiskossa musiikkia ja videotaidetta 

Lasten Lystin ja Valon kaupungin Loistodiskossa tanssitaan ja iloitaan lauantaina 25.9. Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6). Visual Jockey eli VJ Indigo luo tapahtumaan huikeaa visuaalisuutta videotaiteen avulla ja DJ Joniveli nostaa fiiliksen diskopalloon saakka! Diskossa pääsee kokeilemaan sirkusvälineitä ammattilaisten kanssa ja luvassa on myös Jyväskylän Sirkuskoulun ohjaajien taidokkaita esityksiä. Myynnissä herkkuja ja valoleluja!

Liput 7 € Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta.

VauvaTUUTTi on vauvojen oma tapahtuma

Kauppakeskus Sokkariin rakentuu 4.-10.10. TaidePiiLOn Maja, joka kutsuu lapset mukaan elämykselliseen taidemaailmaan ja luoviin leikkeihin. Majaan on vapaa pääsy lukuun ottamatta maksullisia tapahtumapäiviä ja värikylpyjä. 

Majassa järjestetään myös vauvojen ikioma VauvaTUUTTi. Se on kaikille vuoden aikana syntyneille vauvoille perheineen kohdennettu tapahtuma, jossa sukelletaan valloittavaan ja elämykselliseen taidemaailmaan tutkimaan värien, muotojen, äänien, satujen ja liikkeiden ihmeitä. Ohjelmassa on vauvan aisteja kutkuttelevia esityksiä, ihania kohtaamisia ja työpajoja sekä Vauvan vinkkelin uuden videoteoksen julkistaminen.

VauvaTUUTTi järjestetään neljä kertaa samansisältöisenä 9.-10.10.

Liput 8 euroa tai perhelippu (max 4 hlö) 28 euroa Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta


Lasten Lystin ohjelma on osa Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden yhteistä VÄRI-teemavuotta. Monipuolisesta kulttuuritarjonnasta löytyy lasten tapahtumien lisäksi näyttelyjä, musiikki- ja teatteriesityksiä, väriaiheisia luentoja ja työpajoja pitkin syksyä.

Lasten Lysti kulttuurisyksy 2021 -esite

Liput Lasten Lystin omiin tapahtumiin: Jyväskylän kaupungin verkkokauppa

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Päivi Kaski, p. 040 738 3450, paivi.kaski(at)jyvaskyla.fi

jyvaskyla.fi/lasten-lysti