Hyppää pääsisältöön

6.9.2021

Jyväskyläläiset voivat ehdottaa nimeä päiväkotikoulun rakennukselle 23.9. mennessä. 
Kuva
Havainnekuva vuonna 2022 valmistuvasta Kortepohjan päiväkotikoulurakennuksesta

Kortepohjaan valmistuva uusi päiväkotikoulu vastaanottaa 10 kk-13-vuotiaat oppijat elokuussa 2022. Päiväkotikoulu ei vain tuo lapsia saman katon alle, vaan yhdistää Kortepohjan ja Kortesuon päiväkodit sekä Kortepohjan koulun toiminnot. Saman katon alle sijoittuu myös Kortepohjan kirjasto.  

Jyväskyläläiset voivat ehdottaa nimeä päiväkotikoulun rakennukselle sähköisellä lomakkeella tai jättää ehdotuksensa Kortepohjan kirjastossa olevaan Nimikilpailu-laatikkoon 23.9. mennessä. 

Uuden päiväkotikoulun toimintakulttuuri rakentuu yhteisen toiminnan myötä. Kortepohjan päiväkotikoulun kehittämisryhmässä on edistetty yhteisöllisyyden rakentumista kolmen vuoden ajan. Nimikilpailu haluttiin järjestää, koska alueen yhteisöllisyyden vahvistaminen on ollut ryhmän toiminnan punaisena lankana alusta alkaen. 

 -Uskomme, että tästä talosta tulee Kortepohjan alueen yhteinen uusi tarinoiden, tiedon, taidon ja oppimisen sydän, jossa tarjotaan palveluja vauvasta –vaariin, viestitetään päiväkotikoulun kehittämisryhmästä.   

Nimikilpailun voittajan valitsee 30.9. raati, johon kuuluvat päiväkodin johtaja, rehtorin ja kirjastonjohtajan lisäksi edustajat oppilaista, päiväkotien 5–6 eskareista, liikunta- ja nuorisopalveluista, Kortepohjan päiväkotikoulun vanhempaintoimikunta KOVA:sta ja Kortepohjan asukasyhdistyksestä. 
 
Lisätietoja: 
päiväkodin johtaja Timo Korhonen, Kortepohjan päiväkodit, p. 0400 225 610 
rehtori Päivi Liimatainen, Kortepohjan koulu, p. 050 3118 171 
kirjastonjohtaja Mielikki Matilainen, Kortepohjan kirjasto, p. 050 311 8445