Hyppää pääsisältöön

31.8.2021

Tervetuloa keskustelemaan maastopyöräilystä ja sen harrastusolosuhteiden kehittämisestä Jyväskylässä!
Kuva
Maastopyöräilijä metsässä pyörälenkillä

Jyväskylässä vietetään tällä hetkellä pyöräilyn juhlaviikkoa! Liikuntapääkaupunki Jyväskylässä järjestetään vapaa-ajan pyöräilyyn keskittyvä keskustelufoorumi torstaina 2.9. klo 16.00-17.30 Laajavuoren kesäteatterilla osana Pyöräilyviikon ohjelmaa. Ennen tilaisuutta halukkailla on mahdollisuus seurusteluun ja omakustanteisiin kahveihin Laajiksen ravintolassa klo 15.30 alkaen. Ensimmäisen kerran järjestettävän keskustelufoorumin tarkoituksena on lisätä vuoropuhelua kaupungin ja alan harrastajien kanssa. 

Tämän vuoden keskustelufoorumissa aiheena on maastopyöräily ja sen harrastusolosuhteiden kehittäminen ja yhteistyö harrastajien kanssa. Tarkoituksena on järjestää vastaava vapaa-ajan pyöräilylajien harrastamista koskeva tilaisuus vuosittain.    

Keskustelufoorumiin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Tilaisuuden järjestää Jyväskylän kaupunki yhdessä Jyväskylän Pyöräilyseura ry:n ja Jyväskylän Latu ry:n kanssa. Jyväskylän kaupungin puolesta tilaisuuteen osallistuvat Liikuntapääkaupunki-projektin projektipäällikkö Jon Salminen, palveluesimies Jukka-Pekka Karttunen, vastaava liikuntapaikkahoitaja Janne Ahola sekä ympäristöjohtaja Päivi Pietarinen. Keskustelufoorumin puheenjohtajan toimii Jon Salminen. 

Tilaisuuden jälkeen ohjelma jatkuu Tutustu maastopyöräilyyn -lenkillä klo 18 alkaen.

Jyväskylän Pyöräilyviikon ohjelma on laajin ja monipuolisin Suomessa ja tarjolla on lähes 40 erilaista tapahtumaa. Viikon ohjelmassa on luvassa muun muassa kuvasuunnistusta, näytöksiä, erilaisia koulutuksia sekä lenkkejä ja retkiä maantiellä ja maastossa.  

Lisätietoja: 

Liikuntapääkaupunki-projektin projektipäällikkö Jon Salminen
p. 050 4358173, jon.salminen[a]jyvaskyla.fi

Jyväskylän Latu ry Heikki Viljanen
p. 044 0648604, viljanenheikki[a]gmail.fi

Jyväskylän Pyöräilyseura JYPS ry Teemu Tenhunen
p. 041 5442195, pj[a]jyps.fi