Hyppää pääsisältöön

16.8.2021

Ilmoittautuminen kansalaisopiston syksyn kursseille käynnistyy porrastetusti 16.8. alkaen. Valittavissa on yli 800 tuttua ja upouutta kurssia sekä yli 30 verkkokurssia.
Kuva
Ukulelen soiton harjoittelua kurssilla

Syyskausi käynnistyy lähiopetuksena turvallisuudesta huolehtien. Kursseilla huolehditaan turvaetäisyyksistä ja suositellaan maskien käyttöä.

- Kurssien ryhmäkokoja on esimerkiksi pienennetty ja tilanteen vaatiessa suurin osa kursseista voidaan siirtää etäopetukseen, kertoo kansalaisopiston rehtori Mikko Saikkonen. Ellei kurssia voi koronatilanteen vaatiessa siirtää etäopetukseen, hyvitetään tämä opiskelijalle seuraavan vuoden kurssimaksuissa.

Verkkokurssit järjestetään kokonaan etäopetuksena eli niille voi osallistua kotisohvalta tai vaikka mökiltä. Verkkokursseilla voi esimerkiksi joogata, opiskella kieliä, opetella neulomista tai tutustua historiaan.

Kurssien lisäksi kansalaisopiston järjestää yhteistyössä maksuttomia yleisöluentoja. Esimerkiksi väriteemainen luentosarja on osa Jyväskylän kaupungin kulttuuritoimijoiden yhteistä VÄRI-teemavuotta.