Hyppää pääsisältöön

16.7.2021

Jyväskylässä sijaitsevassa Pataässä-ravintolassa ja Hankasalmella sijaitsevassa Hotelli Revontulessa oli mahdollista altistua koronalle 10.–11.7.
Kuva
Koronanäytteenoton käytävä Kyllössä

Jyväskylässä sijaitsevassa Pataässä-ravintolassa 10.–11.7.2021 illan ja aamuyön välillä asioineita pyydetään seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan vähäisistäkin oireista koronatestiin. Ravintolan tiloissa on kyseisenä aikana asioinut koronapositiivinen asiakas ja muut asiakkaat ovat voineet altistua tartunnalle.

Koronan oirearvion voi tehdä Omaolo-palvelussa. Palvelun kautta voi myös varata suoraan ajan näytteenottoon. Palvelu löytyy osoitteesta www.omaolo.fi. Puhelimella ajan näytteenottoon voi varata numerosta 014 266 0133 (ma-pe klo 8-16, la-su klo 9-15).  

Näytteenottopiste sijaitsee Killerin hevosurheilukeskuksen ravikatsomorakennuksessa osoitteessa Vesangantie 24. Paikalle ajetaan Vesangantien ja Raviraitin risteyksestä, josta löytyy opastus perille.  

Jos henkilö ei pääse kulkemaan Killerille, tulee aika varata puhelimella numerosta 014 266 0133, jolloin näytteenottoon voidaan ohjata myös muualla kaupungissa sijaitseville yksityisille näytteenottopisteille.   

Revontulessa asioinut viikon sisällä toinenkin koronapositiivinen

Hankasalmen hotelli Revontulessa on viikon sisällä asioinut toinenkin koronapositiivinen asiakas 10.–11.7. Haastattelun perusteella ei suoria altistumisia ole tullut. Asiakas on käyttänyt sauna- ja ravintolapalveluita, mutta kertoo noudattaneensa turvavälejä. Ensimmäisestä altistusmahdollisuudesta tiedotettiin 11.7. 

Lisätietoja: 

- Infektiotaudeista vastaavan lääkärin sijainen, apulaisylilääkäri Pertti Peltonen, pertti.peltonen(at)jyvaskyla.fi, Jyväskylän kaupunki, Sampoharjun terveysasema 
- https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona