Hyppää pääsisältöön

30.6.2021

Jyväskylän kansalaisopiston tulevan syksyn kursseihin pääset tutustumaan jo verkossa. Ilmoittautuminen kursseille alkaa elokuussa.
Kuva
Leveästi hymyilevä henkilö istuu pöydän ääressä maalaamassa, katse taideteokseen suunnattuna.

Kurssitarjontaa voi selata myös heinä-elokuun vaihteessa julkaistavasta opintoesitteestä, jota löytyy kirjastoista ja kaupoista.


Italiaa, pilatesta ja pitsejä – uusissa verkkokursseissa on valinnanvaraa

Tulevana syksynä tarjonnassa on runsaasti verkossa järjestettäviä kursseja.

Lempeä jooga, Salaisuuksien sukka, English Book Club, Tavoitteet todeksi. Yli 30 verkkokurssin joukosta löytyy niin kieltenopintoja, liikuntaa kuin käsitöitä.

"Opiskelijoilta saamamme palautteen perusteella tarjoamme tulevana lukuvuotena osalla kursseista vaihtoehdon lähiopetukselle. Näitä kyseisiä kursseja on toivottu järjestettävän etäopetuksena viime vuonna saatujen hyvien kokemusten vuoksi", toteaa kansalaisopiston rehtori Mikko Saikkonen.


Ilmoittautuminen kursseille alkaa elokuussa, ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen osin jo käynnissä

Kursseille ilmoittautuminen alkaa elokuussa porrastetusti. Maanantaina 16.8. alkavalla viikolla ilmoittautumiset avautuvat kurssiryhmä kerrallaan, ensimmäisenä päivänä pääsee ilmoittautumaan tanssin ja liikunnan kursseille. 


Ilmoittautuminen lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen alkaa 2.8. Osaan opetusryhmistä, esimerkiksi sanataiteeseen voi ilmoittautua jo kesän aikana. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja opetukseen voi käydä tutustumassa kerran.