Hyppää pääsisältöön

24.6.2021

Keski-Suomessa asuvat kuvataiteilijat, käsityöläiset, kirjallisuuden ja musiikin toimijat voivat hakea myyjiksi basaariin, joka järjestetään Jyväskylän taidemuseossa viikonloppuna 11.–12.12.2021. Lisäksi taidemuseon museokaupan pop up -myymälä kootaan joulusesongin ajaksi 20.11.–31.12.2021. Myyjähaku on avoinna 6.9. saakka.
Kuva
Taidemuseon Jouluinen taidebasaari kokoaa kuvataitelijat myymään töitään

Myyjähaku Jyväskylän taidemuseon tunnelmalliseen Jouluiseen taidebasaariin on avattu ja hakea voi 6.9. saakka. Turvallisuusjärjestelyistä johtuen basaarin pöytiä tulee olemaan vähemmän kuin edellisinä vuosina, lopullinen lukumäärä tarkentuu syksyn mittaan. Tästä syystä olemme avanneet haun myös jouluisen pop up -myymälän myyjäksi.

Hae mukaan

Jouluinen taidebasaari:

Teosten ja tuotteiden esillepanoon käytetään taidemuseon pöytiä, joiden koko on 75 x 145 cm. Pöytämaksu 60 € (sis. alv). Pöydän voi jakaa toisen myyjän kanssa halutessaan. Jos sinulla on mielessäsi joku myyjäehdokas, jonka kanssa voit jakaa myyntipöydän, mainitse se hakemuksessasi. Myyntikumppanisi täyttää verkossa myös oman hakemuksensa.  Jos hakijoita on enemmän kuin pöytäpaikkoja, vastaa taidemuseo valinnoista. Etusijalla ovat kuvataiteilijat.

Jouluinen pop up –kauppa:

Jouluinen pop up -kauppa rakennetaan taidemuseon museokaupan yhteyteen Holviin 20.11.–31.12.2021. Taidemuseo vastaa myyntituotteiden valinnasta. Taidemuseon museokaupan provisio myyntitilille tulevista tuotteista on 25 %. Valitut tuotteet on toimitettava taidemuseolle lokakuun loppuun mennessä.

Haku on avoinna maanantaihin 6.9. kello 23.00 saakka.

Hakemukseen on liitettävä vähintään yksi kuva myytävistä tuotteista. Emme käsittele ilman kuvaa tulleita hakemuksia. Mikäli tuote on vielä kehittelyvaiheessa, siitä on annettava tarkempaa sanallista luonnehdintaa.

Samalla lomakkeella voit hakea myyjäksi sekä Jouluiseen taidebasaariin tai Jouluiseen pop up -myymälään.  Hakea voit molempiin, mutta valituksi voit päästä vain toiseen. Säästämme kaikki hakemukset mahdollisia myöhempiä yhteydenottoja varten. Hakijoille ilmoitetaan 14.9.2021 mukaanpääsystä.

Pyrimme järjestämään Jouluisen taidebasaarin turvallisesti järjestämällä pöydät väljemmin, huolehtimalla käsidesiä käyttöön ja pitämällä pinnat puhtaina. Toivomme, että pystymme viettämään yhdessä yhtä mukavan tapahtuman kuin aiempinakin vuosina. Jyväskylän taidemuseo pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Hae mukaan myyjäksi tästä: https://www.lyyti.in/Myyjahaku_Jouluiselle_taidebasaarille_ja_Jouluisiin_pop_up_myymaloihin_2021_5816

Lähetettyäsi lomakkeen saat sähköpostiisi heti vahvistuksen ilmoittautumisesta. Jos vahvistusta ei tule, ilmoittautuminen ei ole kirjautunut, tällöin ota yhteyttä järjestäjään. 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Jyväskylän taidemuseo
Paula Jurvelin, paula.jurvelin (at) jyvaskyla.fi, p. 050 577 27 12
Sanna Lahti, sanna.lahti (at) jyvaskyla.fi, p. 050 577 27 12
Laura Korhonen,  laura.j.korhonen (at) jyvaskyla.fi, p. 050 467 0673

Jouluinen taidebasaari
la–su 11.–12.12.2021 klo 11–18
Jyväskylän taidemuseo
Kauppakatu 23, 40100 Jyväskylä
Vapaa pääsy!

Yleisölle Jouluinen taidebasaari tarjoaa paitsi rentoa tunnelmaa keskelle joulukiireitä, myös mahdollisuuden tavata kasvokkain paikallisia kuvataiteilijoita, kuvantekijöitä, taidekäsityöläisiä sekä musiikin ja kirjallisuuden toimijoita. Myynnissä on perinteisesti ollut taidetta, käsitöitä, kortteja, koruja, kirjoja ja musiikkia. Viikonlopun aikana basaarikävijöitä on noin 2500 henkeä ja tunnelma on tapahtumassa aina ollut ainutlaatuinen museon tiloissa kahvipöytineen ja somisteineen. Samaan aikaan on monena vuonna järjestetty vapaalla pääsyllä olevia myyntitapahtumia myös Suomen käsityön museossa ja Toivolan Vanhalla Pihalla.