Hyppää pääsisältöön

10.6.2021

Koronarokotusten nettiajanvarausta palvelevassa järjestelmässä on huoltotöistä aiheutuva käyttökatko, joka kestää koko viikonvaihteen. Vielä ennen katkoa ehtivät kaikki 35 vuotta täyttäneet valita ensirokotusaikansa perjantaihin kello 21:een mennessä.
Kuva
Koronarokotusvälineitä pöydällä

Ensirokotuksen varaus kannattaa tehdä ennen huoltokatkoa, jos on täyttänyt 35 tai kuuluu jo aiemmin varausoikeuden saaneisiin riskiryhmiin tai vanhempiin jyväskyläläisiin, hankasalmelaisiin tai uuraislaisiin. 

Ajan voi varata osoitteessa www.jyvaskyla.fi/koronarokotus/ajanvaraus. Jos nettivaraus ei onnistu, ajan saa myös soittamalla koronarokotuspuhelimeen p. 014 266 1472. Puheluihin vastataan ja takaisinsoitto toimii maanantaista torstaihin kello 8 – 15 ja perjantaisin kello 9 – 15. 

Sähköisen asioinnin käyttökatko alkaa perjantaina 11.6. kello 21 ja kestää ennakkoarvion mukaan maanantaiaamuun kello 8:aan saakka. Käyttökatkon aikana kirjautuminen järjestelmään ei onnistu, joten asiakas ei pääse tekemään ajanvarausta eikä täyttämään sähköisiä lomakkeita.  

Katko koskee muun muassa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten koronarokotusten ajanvarausta palvelevaa Hyvis-järjestelmää sekä Keski-Suomen digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen (OmaKS.fi) sähköisiä ajanvarauksia ja yhteydenottopyyntöjä.

Myös osa tekstiviestimuistutuksista on pois käytöstä alkuviikolla – ainakin maanantaina 14.6. Pääosa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten koronarokotusten muistutustekstiviesteistä lähtee huollon ulkopuolelle jäävästä järjestelmästä, joten ne toimivat huoltotöistä riippumatta. Rokotusaikojen muistutus tulee kahta vuorokautta ennen rokotusaikaa.
 

Lisätietoja: 

- Koronarokotus Jyväskylä, Hankasalmi, Uurainen -pääsivu
- rokotusjärjestys 
- ajanvaraus 
- rokotteen turvallisuus 
- usein kysytyt kysymykset 
- koronarokotusnumero p. 014 266 1472
- kysy sähköpostilla: koronarokotus@jyvaskyla.fi
- Tietoa koronasta

Asiasanat: