Hyppää pääsisältöön

7.6.2021

Veturitalleilla järjestettävässä klinikassa Jarkko Martikainen kertoo muusikon urastaan, biisinteosta ja sanoittamisesta. Veturitalleilla on käytössä maskisuositus.
Kuva
Jarkko Martikainen Jyväskylän Rock Academyn klinikalla 2015

YUP-yhtyeestä, soolomateriaalistaan ja kirjoistaan tuttu laulajakitaristi Jarkko Martikainen esiintyy Jyväskylä Rock Academyn lyriikka- ja biisintekoklinikassa Veturitalleilla keskiviikkona 16.6.2021. 

Maksuttomassa ja kaikille avoimessa klinikassa Martikainen kertoo sanoittamisesta, biisinteosta sekä omasta muusikon urastaan soittamisen ohella. Martikainen on luonut musiikkiaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Musiikilliseen uraan kuuluu myös tuottajan työtä Timo Rautiaisen, Trio Niskalaukauksen ja Samuli Putron albumeilla. Martikainen on julkaissut myös kaksi kirjaa Like-kustantamon kautta.

Kaikille avoin ja maksuton klinikka järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla klo 18 – 20. Veturitalleilla on käytössä maskisuositus. Kahvila Kisko palvelee klinikan ajan. 

Jyväskylä Rock Academy -toiminnan kotipaikkana on nuorten taidetyöpaja

Jyväskylä Rock Academy on Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen toimintaa, jossa tarjotaan ammattimaista ja kattavaa opastusta ja valmennusta nuorille yhtyeille ja artisteille. Toimintaa koordinoidaan nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajassa. 
 

lisätiedot: 
Seppo Pohjolainen 
työvalmentaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 311 8856
Seppo.Pohjolainen@jyvaskyla.fi