Hyppää pääsisältöön

10.5.2021

Jyväskylän kaupungin kirjastojen tilat avataan 17.5. alkaen kaupungin poikkeusolojen johtoryhmän päätöksellä. Omatoimikirjastot pysyvät vielä suljettuna.

Kuva
Hymyilevät isä ja lapsi kirjastossa lukemassa kirjoja.

Kirjastojen tiloissa voi 17.5. alkaen jälleen tehdä töitä, opiskella ja viettää aikaa turvavälejä noudattaen. Kirjaston tiloja, kuten soitonharjoitteluhuoneita voi varata taas. 

Suositukset turvavälien pitämisestä ja maskien käyttämisestä jatkuvat edelleen kirjastoissa ja kaikissa julkisissa tiloissa.

Omatoimikirjastoja ei vielä avata, sillä niiden turvallisuutta ei aukioloaikojen ulkopuolella voida valvoa.

Varausten haku ja palautus jatkuu entiseen tapaan, hyllyjen väleissä saa rauhassa etsiä uutta luettavaa. WC-tilat ovat avoinna. Palautusluukut ovat avoinna, kun kirjastot ovat kiinni.

Kirjastoautot kulkevat ja lainaamaan pääsee joko oman perheen kesken tai kaksi asiakasta kerrallaan. Yli 12-vuotiailta edellytetään maskin käyttöä.

Kirjastot siirtyvät 1.6. kesäaukioloaikoihin, Keljonkankaan kirjasto kiinni muuton ajan

Kesäkuun alussa Jyväskylän kaupungin kirjastoissa siirrytään kesäaikatauluun. Kirjastojen aukioloajat voit tarkistaa sivulta jyvaskyla.fi/kirjasto/aukiolo.

Keljonkankaan kirjaston tilat Pihkatiellä suljetaan 31.5.2021. Kirjasto muuttaa kesän aikana upouusiin Keljonkankaan yhtenäiskoulun tiloihin Sohlberginkadulle.
 

Asiasanat: