Palokan liikuntakentällä ja Harjun stadionilla kokoontuviin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule mukaan liikkumaan ja viettämään yhteistä aikaa muiden lapsiperheiden kanssa.

Jyväskylän Mäki-Matin perhepuiston perheiden avoimet ja maksuttomat ulkoliikuntavuorot käynnistyvät maanantaina 3.5. klo 13 Palokan liikuntakentällä ja Harjun stadionilla. Vuoro kestää kaksi tuntia ja mukaan voi tulla perheelle sopivan aikataulun mukaan. 

Liikuntavuorolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Molemmilla kentillä on tilaa liikkua ja turvavälit on helppo toteuttaa. Ohjelmassa on ohjattujen liikunnallisten hetkien lisäksi mahdollisuus vapaaseen, omatoimiseen liikkumiseen. Paikalla aina varhaiskasvatuksen ammattilaiset ohjaamassa ja liikkumassa mukana.  

Liikuntavuorot on tarkoitettu koko perheelle ja mukaan voi tulla ilman aikaisempia liikuntakokemuksia myös ihan pienten lasten kanssa. Vuoroilla saadaan kokemuksia ja elämyksiä liikkumisen riemusta sekä vietetään yhteistä aikaa oman perheen sekä muiden kanssa.  
 
Lisätietoja: 
apulaisjohtaja Anna Nurmesniemi, Mäki-Matin perhepuisto, puh. 050 598 4693