Korkealaatuisella Matterport 3D-tekniikalla toteutetulla kierroksella voit ihastella näyttelyn teoksia missä ja milloin haluat.

Maamme kautta aikain laajin luontoa käsittelevä valokuvahanke Kenen luonto? valtasi Jyväskylän taidemuseon maaliskuussa. Monimuotoisia luontotulkintoja esittelevä näyttely on avoinna taidemuseossa 16.5. saakka. Nyt näyttelyyn on mahdollista tutustua myös omalla kotikoneella tai mobiililaitteella.

Kenen luonto? virtuaalinäyttelyssä voit kierrellä taidemuseon näyttelytilassa ja tutustua esillä oleviin teoksiin. Teosten esittelytekstit on laatinut Kenen luonto? -näyttelyn kuraattori Juha Suonpää.

Virtuaalikierros on toteutettu yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Cicat2025 -hankkeen kanssa ja sen teknisestä toteutuksesta on vastannut José Pesu-Inácio/TAMK. Kierros on toteutettu Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

Siirry virtuaalinäyttelyyn tästä linkistä: https://my.matterport.com/show/?m=iJcFq7RsCVX

 

Kenen luonto? -näyttelyn opastus verkossa

Kenen luonto? -näyttelyopastusvideo löytyy taidemuseon YouTube-kanavalta. Voit kuunnella valokuvaaja, läänintaiteilija Marko Hämäläisen opastuksen omalta älylaitteeltasi näyttelyssä tai 

kotisohvaltasi, linkki suomeksi tekstitettyyn opastukseen löytyy täältä: https://urly.fi/216c. Markon opastus kestää 50 minuuttia.  

 

Kenen luonto? -näyttely esillä 16.5.2021 saakka.

Lisätietoja https://www.jyvaskyla.fi/taidemuseo/nayttelyt-ja-tapahtumat/vaihtuvat-nayttelyt/kenen-luonto

 

Jyväskylän taidemuseo 
Kauppakatu 23
Avoinna ti–su 11–18 

13.5. helatorstaina suljettu, vapaa pääsy la 15.5. klo 11–22  
Kauppakatu 23
Pääsymaksu 8 € / 6 € / 4 €
Vapaa pääsy perjantaisin sekä alle 24-vuotiaille.