Jyväskylän kaupungin kevään tonttitarjonta on runsas ja monipuolinen. Tontteja on tarjolla niin omakoti- kuin rivi- ja kerrostalorakentajillekin Savulahdesta, Haapaniemestä ja Tikkakoskelta.

Lisätiedot

Palvelupiste Hannikainen
p. 014 266 0108 

Kerros- ja rivitalotontteihin liittyvät kyselyt: 
maankäyttöinsinööri Pentti Tiilikainen
p. 050 439 7761
pentti.tiilikainen[at]jyvaskyla.fi

Omakotitontteihin liittyvät kyselyt:
maankäyttöinsinööri Juho Passoja
p. 050 563 6096
juho.passoja[at]jyvaskyla.fi 
 

Suositulle Savulahden alueelle kaupunki tarjoaa rakennettavaksi 23 omakotitalotonttia, jotka jaetaan hakijoille arvotun järjestysnumeron perusteella. Tontit ovat sekä ostettavissa että vuokrattavissa. Lisäksi Savulahdesta tarjotaan kolme asuinkerrostalo- ja kaksi rivitalotonttia sekä yksi tontti asuinkerros- tai rivitalon rakentamiseen.

Savulahti on uusi kerros- ja pientalovaltainen asuinalue Ruokkeentien länsipuolella. Matkaa Jyväskylän keskustaan on noin kuusi kilometriä, ja Palokan keskustan palvelut löytyvät parin kilometrin päästä. Yhteydet Laajavuoren latu- ja ulkoilureittiverkostoon ovat erinomaiset. Savulahden alueella on aloittanut toimintansa myös uusi päiväkotikoulu syksyllä 2019.

Päijänteen rannan tuntumassa sijaitsevasta Haapaniemestä rakennettavaksi tarjotaan 16 omakotitonttia. Viihtyisältä Haapaniemen asuinalueelta on matkaa Vaajakosken keskustan palveluihin noin neljä kilometriä, ja Jyväskylän keskustaan ajaa autolla vartissa.

Hietajärvenrannasta Tikkakoskelta puolestaan rakennettavaksi tarjotaan yksi tontti, jolle on mahdollista rakentaa erillis- tai kytketty pientalo tai rivitalo. 

Hakuajat tontteihin:
Savulahden kerros- ja rivitalotontit
Haapaniemi
Hietajärvenranta
3. – 14.5.2021

Savulahden omakotitalotontit
12. – 23.4.2021
 

Lue lisää tonttihausta