Lasten ja nuorten lomatoiminnan koonti Lomalokki kokoaa lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa Jyväskylässä peruskoulujen kesäloman ajalle. Tällä hetkellä koonnissa on jo yli 40 aktiviteettia.

Lisätiedot:
Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  
 

Lomalokki on julkaistu Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla ja siihen on kerätty Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi aktiviteetteja laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Toimintatietoja on saatu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta.

- Tällä hetkellä Lomalokista löytyy jo yli 40 erilaista kesäaktiviteettia ja toimintaa on ilmoitettu noin 28 eri taholta. Mukana on muun muassa leirejä, kursseja sekä työpajoja. Tarjonta on myös kirjoltaan laaja, sillä mukaan mahtuu niin tanssileirejä, sarjakuvakursseja, e-urheiluvalmennusta kuin sanataidepajojakin, kertoo koonnista vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen. 

Lomalokkia päivitetään kesäloman alkuun saakka, joten sivua kannattaa seurata aktiivisesti kevään aikana. Toimintaa järjestävät tahot voivat edelleenkin ilmoittaa toimintojaan mukaan sivustolla sijaitsevien ohjeiden mukaan.

Lomalokin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

nuorten.jyvaskyla.fi/lomalokki