Yli 70-vuotiaiden rokotukset Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla ovat loppusuoralla. Nyt päästään jatkamaan sairauden vuoksi riskiryhmään yksi kuuluvien koronarokottamista.

Lisätietoja: 

- Koronarokotus
- Rokotusjärjestys
- Ajanvaraus
- Rokotteen turvallisuus
- Usein kysytyt kysymykset

- koronarokotusnumero p. 014 266 1472
- koronarokotuksista voi kysyä sähköpostilla osoitteella koronarokotus@jyvaskyla.fi
- www.jyvaskyla.fi/terveys/korona
 

Torstaina 8.4.2021 avautuu uudelleen kaikille sairauden vuoksi ykkösriskiryhmään kuuluville koronarokotusten ajanvarausoikeus. THL:n määrittelyn ykkösriskiryhmään luettavista sairauksista voi tarkistaa THL:n sivuilta. 

Ennen ajanvarauksen tilapäistä keskeyttämistä maaliskuussa vanhimmat ykkösriskiryhmään kuuluvat 53-vuotiaista 69-vuotiaisiin ehtivät jo saada ajanvarausoikeuden. Suurin osa heistä teki varauksen itse osoitteessa www.jyvaskyla.fi/koronarokotus/ajanvaraus. Ne, joilta varaus on vielä tekemättä, voivat hoitaa asian nyt. 

Nettiajanvaraus tehdään pankkitunnuksilla tunnistautuneena. Hankasalmelaiset valitsevat Hankasalmen rokotuspaikaksi, ja uuraislaiset rokotetaan Uuraisilla. Jyväskylässä rokotuspaikaksi valitaan Killeri tai Kuokkala, jossa rokotuspiste on kokonaan esteetön. 

– Toivomme, että käytätte ensisijaisesti nettiajanvarausta. Ajanvarauksessa olleen tauon aikana järjestelmää on paranneltu muun muassa ryhmittelemällä varauskirjoja helpommin selattavaan muotoon. Ajanvarauksen tekemisestä on tulossa sivulle myös opastusvideo, kertoo projektipäällikkö Seija Torkkell Jyväskylän terveyspalveluista. 
Jos nettivaraus ei onnistu, asiakas voi olla yhteydessä numeroon 014 266 1472.

Asiasanat: