Jyväskylän kaupunki linjasi perjantaina, että pitää nykyiset koronarajoitukset ja -suositukset voimassa huhtikuun ajan. Kaupunginteatteri peruu täten kaikki loppukevään 2021 yleisötilaisuudet. Seuraavat teatteriesitykset teatteritalossa nähdään syyskaudella 2021.

Kaikki esitystoiminta sekä suoratoistoesitykset keväältä peruttu

Loppukevään yleisötilaisuuksien lisäksi Susanin vaikutus -jännitysnäytelmälle suunnitellut suoratoistoesitykset eivät toteudu. Mahdollisuutta siirtää Susanin vaikutus -trillerin esityskausi syksylle 2021 tutkitaan. Tälle keväälle ajoitettu Kohtauksia eräästä avioliitosta jää valitettavasti kokonaan pois ohjelmistosta.
– Tilanne on todella valitettava ja olemme siitä pahoillamme. Yleisömme ja henkilökuntamme terveys on kuitenkin meille ensisijaisen tärkeää, sitä ei voi riskeerata. Kiitämme yleisöämme kärsivällisyydestä epävarmassa tilanteessa. Teatterin henkilökunta keskittää nyt kaiken energiansa syksyn esitystoiminnan turvaamiseen, teatterinjohtaja Marietta Kunnas kertoo.
Liput syyskauden esityksiin pyritään ottamaan myyntiin huhtikuun lopulla.

Teatterista mahdollisuus nauttia tallenteen muodossa

Viime syksynä ensi-iltansa saanut Korjaamo-komedia ehdittiin taltioida alkukevään aikana ja tallenne on tulossa myyntiin tuonnempana. Teatteri tutkii myös mahdollisuutta taltioida yleisön katsottavaksi lauluilta Jukeboksi, jonka piti saada ensi-iltansa tänä keväänä. Tiedotamme tallennemahdollisuuksista lisää myöhemmin.

Lippumyymälä palvelee lipunpalautusasioissa puhelimitse ja sähköpostitse

Lippumyymälämme osoitteessa Vapaudenkatu 36 on toistaiseksi suljettu ja palvelu tehdään puhelimen ja sähköpostin välityksellä. 

Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä kaikkiin kevään esityksiin lipun ostaneisiin ja varanneisiin. Lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti. Pyydämme täyttämään tämän palautuslomakkeen, jos haluat saada lippurahasi takaisin tai vaihtaa lippusi kaksi vuotta voimassa olevaan teatterilahjakorttiin. Voit myös olla yhteydessä yhteydessä lippumyymäläämme p. 014 266 0110 tai teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi lippujen vaihto- ja palautusasioissa. Lippuvaihtoja ja -palautuksia kuluneen kauden peruttuihin esityksiin tulee hakea elokuun 2021 loppuun mennessä. Hakemuksia ei käsitellä kesän aikana. 

Kevään 2021 aikana umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty 31.12.2021 saakka ja ne käyvät lippumyymälässämme sellaisenaan.

Lisätietoja:

teatterinjohtaja Marietta Kunnas, p. 050 311 8705
markkinointipäällikkö Jouni Huhtaniemi, p. 040 466 9810
tiedottaja Kerttu Keto, p. 050 311 8916