Lisätietoja:

- erikoissuunnittelija Antti Rajala, p. 014 266 1707, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi

- koordinaattori Malanja Mieskonen, p. 014 266 1906, malanja.mieskonen(at)jyvaskyla.fi

Jyväskylän ikääntyneiden palveluissa toimineet hyvinvointikeskukset siirtyivät vuoden alussa kulttuuri- ja osallisuuspalveluihin. Koronan pitäessä ovet vielä tämän kevään suljettuina on henkilökunta suunnitellut tulevia toimintoja. Samassa yhteydessä kun toimintaa uudistetaan ja osallistumisen ja osallisuuden mahdollisuuksia tarjotaan monen ikäisille kaupunkilaisille ja kolmannen sektorin toimijoille myös hyvinvointikeskusten nimet muuttuvat lähitaloiksi.

 – Toimintamuutosten myötä halusimme kysyä jyväskyläläisiltä myös nimiehdotuksia uudistuville tiloille. Kyselyyn on tähän mennessä vastannut jo satakunta kaupunkilaista, kiitos kaikille kyselyyn vastanneille. Uusi nimi lähitalo on nyt valittu ja olemme siihen kovasti tyytyväisiä, toteaa erikoissuunnittelija Antti Rajala. Uuden nimen sai myös keskustassa sijaitseva Kylätupa, joka muuttuu Kortteli Klubiksi. Piippurannan Klubin nimi säilyy ennallaan.

– Lähitalot Piippurannan Klubi ja Kortteli Klubi etsivät nyt toimijoita, innokkaita ryhmän vetäjiä ja vapaaehtoisia kehittämään tapahtumia ja avointa, maksutonta toimintaa. Jos sinä tai yhteisösi kiinnostuitte, voitte olla suoraan yhteydessä sähköpostilla, malanja.mieskonen(at)jyvaskyla.fi. Nyt on aika miettiä ja suunnitella, joten kaikenlaiset ideat ovat enemmän kuin tervetulleita, Rajala vinkkaa. Myös Hyvinvointikeskukset uudistuvat -kysely on auki vielä maaliskuun loppuun saakka.

Lähitalot Piippurannan Klubi ja Kortteli Klubi aloittavat tämänhetkisen tiedon mukaan toimintansa syyskuun alussa.

Linkki kyselyyn löytyy myös lähitalojen verkkosivulta ja Facebook-sivulta.