Ulkomaalaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kohtaaminen on nykyään työelämän arkea. Entä jos asiakastilanteessa ei olekaan yhteistä kieltä? Millaista on tulla maahanmuuttajana Jyväskylään ja mitä hyötyä maahanmuutosta on? Mm. näistä asioista keskustellaan webinaarisarjassa 24.2., 24.3. ja 28.4. Webinaarit on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille. Webinaarit on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille. Webinaarisarjan toteuttavat Jyväskylän maahanmuuttaneiden osaamiskeskus -hanke (ESR), International Jyväskylä - Info Center, Business Jyväskylä ja Hoksautus -hanke (ESR).

Ilmoittautuminen

Lisätietoja

Jenni Koivumäki
Koordinaattori/Tiedottaja
Jyväskylän maahanmuuttaneiden osaamiskeskus -hanke ESR 
+358 50 590 9288
jenni.koivumaki@jyvaskyla.fi

Webinaarin toteuttavat Jyväskylän maahanmuuttaneiden osaamiskeskus -hanke (ESR), International Jyväskylä - Info Center, Business Jyväskylä, Hoksautus -hanke (ESR).

Avoin webinaarisarja: Asiakkaana ulkomaalainen - kuka, miksi, mitä minun pitää tehdä?

Webinaari I: Kohtaaminen on asiakastyön ydintä
keskiviikkona 24.2.2021 klo 9-10.30

  • Keitä Jyväskylään tulee? Mistä ja miksi tullaan? / Jenni Koivumäki Jyväskylän maahanmuuttaneiden osaamiskeskus -hanke (ESR)
  • Millaista elämä on, kun tulee ulkomaalaisena Jyväskylään? / Maryam Mousapour ja Nael Soukouti pohdiskelevat mitä haasteita ja mahdollisuuksia maahanmuuttajana tulemiseen liittyy ja millaiseksi elämä muuttuu ajan myötä. Haastattelijana Maarit Piruzdelan International Jyväskylä - Info Center.
  • Kun meillä ei ole oikein yhteistä kieltä – kuinka minä pärjään? / Kulttuurisensitiivinen kohtaaminen asiakastyössä, Juha Lahti ELY

Webinaari II: Mitä hyötyä on maahanmuutosta?
keskiviikkona 24.3.2021 klo 9-10.30

  • Miksi maahanmuutto on tärkeää, mitä hyötyä on kansainvälisyydestä? / Satu Heikkinen Jyväskylän kaupunki 
  • Millaisia kansainvälisiä osaajia tarvitaan? Miksi ulkomailta, eikö oma väki riitä? / Tanja Oksa Business Jyväskylä ja Andra Aldea-Löppönen JAMK, Hoksautus -hanke

Webinaari III: Miten voin tukea ulkomaalaisia? 
keskiviikkona 28.4.2021 klo 9-10.30

  • Webinaarin tarkempi sisältö päivittyy myöhemmin

Ilmoittautuminen

Webinaareihin tulee ilmoittautua etukäteen: ilmoittautuminen.Osallistumislinkki lähetetään etukäteen ilmoittautuneille sähköpostiin ennen jokaista tilaisuutta. Voit ilmoittautua kaikkiin kolmeen webinaariin samalla kertaa tai ilmoittautua jokaiseen erikseen.

Webinaari on maksuton. Webinaarit ovat pääosin suomenkielisiä, mutta osa sisällöistä voi olla englanniksi.