Hyppää pääsisältöön

8.2.2021

Perhevalmennukset lasta odottaville perheille Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla jatkuvat etä- ja videovalmennuksina.
Kuva
Raskaana oleva keinutuolissa neuvolassa

Perhevalmennukset lasta odottaville perheille Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla jatkuvat etä- ja videovalmennuksina. Synnytys- ja imetysvalmennukset järjestetään verkkovalmennuksina etäyhteyksin. 
– Perheet ovat löytäneet verkkovalmennukset hyvin ja niistä on saatu hyviä kokemuksia, kertoo neuvoloiden osastonhoitaja Niina Romo.

Uudet valmennusvideot antavat perheille avaimia vauvan hoitoon ja varhaiseen vuorovaikutukseen

Vauvan hoito- ja Avaimia hyvään vanhemmuuteen -teemoista on perheille tarjolla tuoreet, joulukuussa valmistuneet valmennusvideot. 
– Nyt kun emme ole voineet pitää lähivalmennuksia koronatilanteen takia, päädyimme tekemään valmennusvideot. Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin videoihimme. Erityiskiitokset haluamme välittää videoissa esiintyville perheille, sanoo neuvoloiden osastonhoitaja Sonja Pääkkönen tyytyväisenä.

Videot on tekstitetty suomeksi ja englanniksi. Videot löytyvät neuvolan nettisivuilta ja ovat katsottavissa perheelle sopivana ajankohtana.

Perhevalmennus vahvistaa lasta odottavien perheiden tietoja ja taitoja, jotta arki uuden perheenjäsenen kanssa sujuu hyvin.

Perhevalmennuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa www.jyvaskyla.fi/terveys/neuvolat/aitiysneuvola.

Lisätietoja: 
osastonhoitaja Niina Romo, p. 014 266 2220
osastonhoitaja Sonja Pääkkönen, p. 014 336 5400
osastonhoitaja Hannele Virenius, p. 014 266 2198