Iltakahvitilaisuudet järjestetään tänä keväänä etäyhteyksin ja kohteina ovat Säynätsalon, Halssilan ja Kuohu-Vesangan suuralueet.

Iltakahvitilaisuudet keväällä 2021

3.2. klo 18-19.30 Säynätsalon suuralue – Teemana Säynätsalo 2021

24.2. klo 18-19.30 Halssilan suuralue – Teema ilmoitetaan myöhemmin, voit vaikuttaa sisältöön olemalla yhteydessä Antti Rajalaan, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi

17.3. klo 18-19.30 Kuohu-Vesangan suuralue – Teema ilmoitetaan myöhemmin, voit vaikuttaa sisältöön olemalla yhteydessä Antti Rajalaan, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi

Iltakahvit Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa

Lisätietoja:

kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela
p. 050 554 7167, meri.lumela(at)jyvaskyla.fi

erikoissuunnittelija Antti Rajala, kulttuuri- ja osallisuuspalvelut
p. 014 266 1707, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi

Jokaisella Jyväskylän asuinalueella on omat ominaispiirteensä, joista se tunnetaan. Alueilla on usein myös omat päivän polttavat puheenaiheet, jotka kumpuavat asukkaiden arjesta. On ylpeyden aiheita ja kehittämisen kohteita. Kaupungin järjestämissä alueellisissa iltakahvitilaisuksissa pääset keskustelemaan näistä alueelle tärkeistä asioista kaupungin päättäjien ja virkamiesten kanssa rennossa ilmapiirissä. Viesti kulkee ilman välikäsiä ja tieto karttuu puolin ja toisin. Vaikuttamalla oman asuinalueen kehittämiseen olet myös parantamassa koko alueen asukasviihtyvyyttä.

Iltakahvitilaisuuksia Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa järjestetään tänä keväänä Säynätsalon, Halssilan ja Kuohu-Vesangan suuralueilla. Tilaisuudet ovat asukkaiden ja Jyväskylän kaupungin työntekijöiden sekä luottamushenkilöiden yhteisiä keskustelutilaisuuksia, joissa aiheina ovat paikalliset asiat.

– Kaupungin päätöksentekijöiden ja työntekijöiden tieto alueen erityispiirteistä karttuu ja toisaalta taas alueen asukkaat kuulevat mitä kaupungilla on meneillään kyseisellä asuinalueella, luonnehtii tilaisuuksia iltojen vetäjänä toimiva Antti Rajala kulttuuri- ja osallisuuspalveluista.

Kevään kolme tilaisuutta kätevästi etäyhteydellä

Kevään iltakahvitilaisuudet järjestetään etäyhteyksin ja ne rakennetaan alueelta ennakkoon nousseiden teemojen ympärille. Iltakahvitilaisuuksia on järjestetty jo useamman vuoden ajan kaupungin 14 suuralueella kiertävän systeemin mukaan. Oman kodin paikan kaupungin suuraluejaossa voit tarkistaa Jyväskylän karttapalvelujen sivuilta.

Ensimmäisessä tilaisuudessa 3.2. klo 18.00-19.30 keskustellaan Säynätsalossa ajankohtaisista teemoista, esimerkiksi liikennejärjestelyistä ja Lehtisaaren koulun sekä vaneritehtaan tiloista.

Helmikuussa järjestetään toinenkin tilaisuus 24.2. ja silloin puhutaan Halssilan alueen ajankohtaisista teemoista. Kevään viimeinen tilaisuus pidetään 17.3. ja alueena on Kuohu-Vesanka. Näiden tilaisuuksien teemoja vielä kartoitetaan, joten voit olla yhteydessä kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalveluihin, antti.rajala(at)jyvaskyla.fi, niin pääset vaikuttamaan iltojen teemojen suunnitteluun. 

Iltakahvit järjestetään kevään ajan etänä. Ilmoittautumisohjeet sekä aluekohtaiset teemat ilmoitetaan myöhemmin erillisissä tiedotteissa. Tietoa saa kaupungin Osallistu ja vaikuta -sivuilta ja seuraamalla kaupungin ja alueiden some-kanavia.