Hyppää pääsisältöön

15.1.2021

Kuva
Metsä- ja järviaisema taivaalta kuvattuna.

Keski-Suomen sote-uudistuksen Maakunnallinen osallisuusfoorumi on kaikille avoin. Tervetulleita ovat niin järjestöt, sote-ammattilaiset, kokemusasiantuntijat, vapaaehtoiset sekä Keski-Suomen asukkaatkin.

Osallisuusfoorumin tehtävänä on muun muassa tukea maakunnallisen osallisuuden toimintamallin syntymistä. Osallisuuden toimintamallissa kuvataan millaisia rakenteita, resursseja ja toimenpiteitä osallisuuden toteutuminen kaikkien meidän keskisuomalaisten sosiaali- ja terveyspalveluissa edellyttää.

Ensimmäinen osallisuusfoorumin tapaaminen järjestettiin 17.12.2020. Tilaisuus sai kiitosta hyvin jäsennellystä, osallistavasta ja johdonmukaisesta sekä ajatuksia herättävästä työskentelystä. Tilaisuuden esitysmateriaalit ja työn tulokset löytyvät Keski-Suomen sote-uudistuksen osallisuus -verkkosivulta

Aika, paikka ja teema

Maakunnallinen osallisfoorumi kokoontuu ma 22.2.2021 klo 13.00 – 16.00 etänä, Teamsin välityksellä.

Tilaisuuden teemana on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Keski-Suomen virtuaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa. Haluamme kuulla ajatuksiasi muun muassa siitä, millaista hyvinvointia ja terveyttä edistävää materiaalia toivoisit löytäväsi valmisteilla olevasta virtuaalisesta palvelusta. Lue lisää Keski-Suomen virtuaalisesta sosiaali- ja terveyskeskuksesta Keski-Suomen sote-uudistuksen verkkosivuilta

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu tilaisuuteen pe 19.2.2021 mennessä lomakkeella. Tilaisuuden linkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 22.2.2021.

Tervetuloa Maakunnalliseen osallisuusfoorumiin!
 

Lisätietoa 

Anne Astikainen, projektipäällikkö, osallisuus ja järjestöyhteistyö, p. 050 312 5271, anne.astikainen(at)jyvaskyla.fi


 

Asiasanat: