Oppilaat käyttävät maskia 6.-9.-luokilla koulupäivän aikana ja koulukuljetuksissa. Maskit koulupäivän ajalle saa koululta.

Lisätietoja: 
palvelujohtaja Sami Lahti, perusopetuspalvelut, p. 014 266 4985
palvelujohtaja Tuija Rasinen, perusopetuspalvelut, p. 014 266 4984
 

Jyväskylän kaupunki on tänään 11.1. päätynyt suosittelemaan maskin käyttöä perusopetuksessa kaikille 12 vuotta täyttäneille THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa oppilaiden maskin käyttöä 6.-9.-luokilla koulupäivän aikana ja koulukuljetuksissa. 5.-6. luokkalaisten yhdysryhmissä maskeja käyttävät myös 5.-luokkalaiset. Kaikkien 12 vuotta täyttäneiden suositellaan käyttävän maskeja myös koulukuljetusten aikana. Maskit koulupäivän ajalle sekä koulukuljetuksiin saa koululta ja omia maskejakin saa käyttää. 

Maskit otetaan kouluilla käyttöön sitä mukaan, kun maskeja saadaan toimitettua kouluille. Maskien on arvioitu olevan kouluilla tämän viikon aikana, joten maskit ovat käytössä koko kaupungissa viimeistään ensi viikon alussa. Koulut jakavat maskit edelleen oppilaiden käyttöön. Myös omia maskeja voi myös käyttää.

Opettajat käyvät tarkemmat ohjeistukset läpi oppilaiden kanssa opetusryhmittäin. Koulut saavat tarkempaa ohjeistusta käytännöistä tämän viikon kuluessa.