Lisätietoja

Eteläinen hoitoalue, liikuntapaikkavastaava Ismo Lukkarinen
p. 014 266 2828 / 050 477 2827, ismo.lukkarinen[a]jyvaskyla.fi

Pohjoinen hoitoalue, liikuntapaikkavastaava Tuomo Mäkinen
p. 014 266 4342 / 0500 755 395, tuomo.makinen[a]jyvaskyla.fi

Itäinen hoitoalue, liikuntapaikkavastaava Jouni Arnberg
p. 014 266 4319 /  050 653 82, jouni.arnberg[a]jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin alueellisten liikuntapuistojen luonnonjääkentät avautuvat luistelijoille. Liikuntapuistojen luonnonjääkentillä on kaukaloita ja vapaaluistelualueita. Myös muiden kaupungin kenttien jäädyttäminen on aloitettu ja osa myös koulujen kentistä avautuu luistelulle. Seuraavaksi luistelukunnossa ovat loput koulujen kentistä sekä alueiden puistojäät. Koronavirustilanteen vuoksi pukukoppitilat pysyvät suljettuina.

Jyväsjärven jäälle perinteisesti tehdyn retkiluisteluradan kunnostustöitä ei ole päästy vielä aloittamaan. Jään paksuus ei ole riittävä reitin koneelliseen kunnostamiseen. Kaupunki tiedottaa, kun jäärata on luistelukäytössä.

Luistelukunnossa olevat luonnonjääkentät ma 11.1.

Kuohun kaukalo, Vesangan kaukalo, Huhtasuon liikuntapuisto, Halssilan liikuntapuisto, Lohikosken liikuntapuisto, Palokan yhtenäiskoulun kaukalo, Keski-Palokan koulun kaukalo, Liinalammin koulun kenttä, Mankolan koulun kenttä, Savulahden koulun kenttä, Puuppolan koulun kenttä, Halssilan koulun kenttä, Yrittsuon avojää, Yrttisuon kaukalo, Jyskän kaukalo, Jyskän yläkenttä, Kotalammen kaukalo, Kahakadun kaukalo, Kahakadun iso kenttä, Keljonkankaan kaukalo, Keljonkankaan iso kenttä, Lehtisaaren kaukalo, Lehtisaaren iso kenttä sekä Säynätsalon koulun, Muuratsalon koulun ja Muuratsalon keskuspuistojen kentät ovat luistelukunnossa.

Luonnonjääkenttien lisäksi Jyväskylässä on viisi ulkotekojäärataa. Niiden yleisöluisteluvuorot on peruttu 28.2. asti Jyväskylän kaupungin koronasuositusten seurauksena. Ulkoteko- ja luonnonjääradoilla liikkujia kehotetaan noudattamaan korona-ajan turvavälejä ja välttämään lähikontakteja kanssaliikkujiin. Katso kaikki Koronaviruksen vaikutukset liikuntapalveluihin

Lisätietoja Jyväskylän luonnonjääradoista: Liikuntapuistojen jääradat ja luistelupaikat