Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja nuorten taidetyöpajan Kuvasta viestiksi -paja teki videohaastattelun Trio Niskalaukauksen rumpalista Seppo Pohjolaisesta.

Videolla Pohjolainen avaa muusikonuraansa alkutahdeilta lähtien, jolloin hän teki ensimmäiset rummut Viri-kaakaopurkeista. Haastattelussa kuullaan myös, kuinka korona on vaikuttanut Trio Niskalaukauksen toimintaan.   
 
Videotuotanto toteutettiin syksyn 2020 Kuvasta viestiksi -pajan toimintana. Videon toimitti Aleksi Heikkilä ja editoinnista on vastuussa Katrina Hämäläinen sekä Aleksi Hämäläinen. Kuvauksesta vastasi koko KuVi-ryhmä.  Pohjolainen työskentelee päivätöissään työvalmentajana nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajalla.  
 
Haastattelun taso yllätti kokeneen muusikonkin. 
 
– Tämä on parhaita haastatteluja meikäläisen uralla ja Aleksi oli todella nähnyt vaivaa miettimällä kysymykset, hehkuttaa Seppo Pohjolainen. 
 
Videohaastattelun voi katsoa nuorten taidetyöpajan YouTube-kanavalla.

KuVi-pajalla opetellaan media-alaa 


Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorten taidetyöpaja tarjoaa valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluja 15–29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille aikuisille. KuVi-pajalla opetellaan media-alaa monipuolisesti. Ryhmä on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin media-alan tutkinnon suorittaneillekin. 
 
Kevätkauden 2021 Kuvasta viestiksi -pajoihin voi hakea 10.1.2021 asti taidetyöpajan verkkosivuilla.