Gradia Jyväskylän logistiikan opiskelija ja kaksoistutkintoa tekevä Joonas ”Jonde” Rajamäki on vuoden 2020 EduFutura-ristiinopiskelija.

Joonas on aktiivinen ja pätevä opiskelija, joka tekee korkeakoulupolkuopintoja JAMKilla hyvällä asenteella. Hänen ajanhallintataitonsa ja sitoutuminensa ovat huippuluokkaa.

- En ole koskaan aiemmin saanut tällaista titteliä. Tuntuu hyvältä, koska olen tehnyt kovasti töitä tämän syksyn aikana, iloisesti yllättynyt voittaja kertoo.

Joonas opiskelee Gradia Jyväskylässä logistiikan perustutkintoa. Hän suorittaa tutkinnon rinnalla korkeakoulupolkuopintoja, joissa hän suorittaa vähintään 30 opintopisteen verran Jyväskylän AMK:n opintoja, jonka jälkeen Joonas voi hakea JAMKiin tutkinto-opiskelijaksi erillishaun kautta. Joonas suunnittelee valmistuvansa insinööriksi.

- Vaikka olin alussa hieman skeptinen, niin nyt olen osoittanut, että korkeakouluopintoja pystyy tekemään ammattiopintojen aikana. Korkeakouluopintoja voi suositella muillekin ammattiopiskelijoille, kunhan on sitoutunut ja valmis tekemään töitä, Jonde kannustaa.