Jyväskylän kaupunginteatteri on esitystauolla Aluehallintoviraston ja Jyväskylän kaupungin linjausten mukaisesti 2.–22.1.2021. Esitystoiminta tällä aikavälillä on siis kokonaan keskeytetty koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Jos olet ostanut lippuja peruttuihin esityksiin, katso tarkemmat vaihto- ja palautusohjeet tästä uutisesta.

Jos sinulla on lippuja peruttuihin teatteriesityksiin, toimi näin:

Mikäli sinulla on lippuvaraus peruttuun teatteriesitykseen, sinun ei tarvitse toimia, vaan varaus puretaan automaattisesti. Jos olet jo lunastanut lippuja peruttuihin esityksiin, voit vaihtaa lippusi tuleviin esityksiin olemalla yhteydessä lippumyymäläämme. Halutessasi voit myös täyttää tämän palautuslomakkeen https://bit.ly/palautuslomake, mikäli haluat vaihtaa ostamasi liput kaksi vuotta voimassa olevaan teatterilahjakorttiin tai vaihtoehtoisesti saada lippurahat takaisin.

Jyväskylä Sinfonian asiakkaita kannustetaan vaihtamaan lippunsa kevään konsertteihin Jyväskylän teatteritalon lippumyymälässä. Lippurahojen palautus onnistuu vain Lippu.fi verkkokaupan lomakkeella 30.12.2020 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy osoitteesta web.lippu.fi/palautus. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty palvelu- ja tilausmaksut. 
 
Lippumyymälämme palvelee tästä eteenpäin toistaiseksi ma–pe klo 12–17. Lippumyymälä osoitteessa Vapaudenkatu 36 on avoinna, mutta suosittelemme ensisijaisesti yhteydenottoja puhelimitse 014 266 0110 tai sähköpostitse teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi. Puhelinpalvelumme saattaa ajoittain olla ruuhkautunut, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Joulunajan ja vuodenvaihteen aukioloajat:
ma 21. – ti 22.12. klo 12-17
ke 23. – ma 28.12. suljettu
ti 29. – ke 30.12. klo 12-17
to 31.12. – ke 6.1. suljettu

Vuoden 2020 puolella vanhentuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty vuoden 2021 loppuun saakka, ja ne käyvät lippumyymälässä sellaisenaan.

Kiitos ymmärryksestä. Pahoittelemme osaltamme tilannetta ja siitä aiheutuvaa harmia.