Lisätietoja: 

- vs. palvelupäällikkö Seija Torkkell, p. 014 266 2113, seija.torkkell[at]jyvaskyla.fi
- kaupungin verkkosivut koronasta: https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona 

Näytteenottopiste sijaitsee Killerin hevosurheilukeskuksen ravikatsomorakennuksessa osoitteessa Vesangantie 24. Paikalle ajetaan Vesangantien ja Raviraitin risteyksestä, josta löytyy opastus perille. Näytteitä otetaan arkisin kello 8–20 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 8–15.

Näytteenottoon ei saa pyrkiä omin neuvoin

Jyväskylän kaupungin terveydenhuolto tekee edelleen yhteistyötä yksityisen palveluntarjoajien kanssa koronanäytteenotossa. Kaupunki korostaa, että näytteenottopisteisiin ei tule hakeutua omin päin, vaan vain kutsun perusteella. 

Niille asiakkaille, jotka ovat saaneet Jyväskylän terveydenhuollosta kehotteen mennä koronatestiin, kutsu testiin tulee Jyväskylän kaupungin avosairaanhoidosta, Seppälääkäreiltä, Pihlajalinnasta, Mehiläisestä tai Terveystalosta. Kutsussa ilmoitettua aikaa ja muuta ohjeistusta tulee noudattaa.

Korona-ohjeet väestölle

Mikäli epäilee saaneensa koronavirustartunnan, tulee ensin olla yhteydessä kaupungin terveydenhuoltoon verkossa Omaolo.fi-palvelun kautta tai soittamalla koronavirusneuvontaan numeroon 014 266 0133 (ma–pe klo 8–16 ja la–su klo 9–15 ja muina aikoina numeroon 116 117). Siellä arvioidaan näytteenoton tarpeellisuus ja ohjataan asiakas näytteenottoon.

Koronanäytteenotto Jyväskylässä