Jyväskylä isännöi suurlähettiläsvierailua ensimmäistä kertaa kokonaan virtuaalisesti.

Lisätietoja: 

Satu Heikkinen, kansainvälisten yhteyksien päällikkö, Jyväskylän kaupunki, p. 050 325 5110
Maria Urpi, suurlähettilään assistentti, Irlannin suurlähetystö Helsingissä, p. 09 682 4240 

Irlannin suurlähettiläs Ruth Parkinin tutustuu online-tapaamissa mm. Kankaan alueen älykkäiden asumisen ratkaisuihin sekä Valon kaupunki -hankkeeseen. Lisäksi Irlannin suurlähettiläs tapaa Jyväskylän kahden päivän virtuaalivierailun aikana online kokouksissa mm. kaupunginjohtaja Timo Koiviston, JAMKn rehtorin Jussi Halttusen, yliopiston rehtorin Keijo Hämäläisen sekä Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtajan Ari Hiltusen. 

Syventynyt tuntemus lisää ihmisten ja yritysten yhteyksiä

Keski-Suomen kauppakamari ja Business Jyväskylä järjestävät vierailun yhteydessä Irlannin markkinoista kiinnostuneille yrityksille striimatun keskustelutilaisuuden.  Suurlähettiläs Parkin uskoo, että vierailu syventää Irlannin ja Jyväskylän välistä tuntemusta ja lisää myös ihmisten ja yritysten välisiä yhteyksiä. 

Jyväskylän virtuaalivierailun aikana suurlähettiläs Parkin tapaa myös Ilmasotakoulun ja sanomalehti Keskisuomalaisen edustajia. 

Ruth Parkin on aloittanut tehtävässään Irlannin suurlähettiläänä Suomessa elokuussa 2020. Hän on koulutukseltaan Master of Arts, University of Sussex sekä Bachelor Degree, Trinity College Dublin. Edellisen tehtävän myötä johtajana Irlannin ulkoasiainministeriössä hänellä on erityisen vahva asiantuntijuus Brexit asioissa. 

 

Suomen ja Irlannin pöytäliput