Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään torstaina 19.11. klo 16-18 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu mielenterveydestä. Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajien lisäksi mukana keskustelussa on psykologi Tero Mäki Jyväskylän Nuorisovastaanotolta.

Lisätiedot: 
Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  
 

Parhaillaan vietetään valtakunnallista, Mielenterveyden keskusliiton koordinoimaa mielenterveysviikkoa ja teemana on tänä vuonna Mistä tietää? Tämäkin kysymys tulee olemaan esillä Teematorstain keskusteluissa. Kampanjaviikon hengessä herätellään ajattelemaan omaa hyvinvointia ja pohtimaan mistä tietää, jos kaikki ei olekaan kohdallaan. Keskusteluun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki aiheesta kiinnostuneet, vaikka oma jaksaminen ei huolettaisikaan.


Keskusteluun voi osallistua liittymällä Nuorten Jyväskylän Discord-serverille. Liittymiseen vaadittava kutsulinkki ja lisätiedot ovat osoitteessa https://nuorten.jyvaskyla.fi/discord.

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa elämän eri osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto: https://nuorten.jyvaskyla.fi