Jyväskyläläiset lapset, lapsiperheet ja lasta odottavat perheet saavat kausi-influenssarokotteen neuvoloissa normaalien käyntien yhteydessä. Rokotuksia annetaan neuvoloissa myös erillisinä rokotuspäivinä ajan varanneille. Rokotuspäiville vielä hyvin vapaita aikoja.

Lisätietoja:

- https://www.jyvaskyla.fi/terveys/terveysasemat/rokotukset/influenssaroko...
- osastonhoitaja Hannele Virenius, p. 014 266 2198

Ajan voi varata myös muusta kuin omasta neuvolasta

Marraskuun seuraavat erilliset, ajanvarauksella toimivat, rokotuspäivät ovat tiistaina 17.11. ja keskiviikkona 25.11. kello 13–18 ja lauantaina 21.11. ja 28.11. kello 8–16. Rokotuspäiviä on vielä useita joulukuussa ja tammikuussakin lauantaina 16.1.2021. Jos omasta neuvolasta ei löydy sopivaa aikaa, voi ajan varata myös toisesta neuvolasta.  

– Rokotusaikoja on hyvin vapaina muun muassa Huhtasuon, Keskustan, Keljonkankaan, Kyllön ja Sampoharjun neuvoloissa. Eniten rokotusaikoja on varattu Kuokkalan ja Palokan neuvoloista, kertoo osastonhoitaja Hannele Virenius.

Rokotusajan voi varata sähköisesti. Jos sähköinen ajanvaraus ei onnistu, tai rokotuksesta on muuta kysyttävää, voi ajan varata myös soittamalla neuvolan puhelinpalveluun, p. 014 266 0141. 

Tulethan rokotukseen vain terveenä ja maskia käyttäen.

Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kausi-influenssarokotukset järjestetään tänä vuonna ajanvarauksella.