Palvelukeskus Hanska Jyväskylässä muuttaa toimintaansa. Hanskan ovi on suljettuna, mutta asiakas saa tulla hoitamaan asioitaan sopimalla asiasta työntekijän kanssa.

Palvelukeskus Hanska Jyväskylässä muuttaa toimintaansa, jotta turvavälien toteutuminen sekä asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus voidaan varmistaa voimassa olevien koronasuositusten mukaisesti. Tästä päivästä, tiistaista 27.10.2020 lähtien, vuoden loppuun saakka, Hanskan työntekijät jalkautuvat keskustan alueelle ja asiakkaille tarjotaan kahvia, voileipiä ja lounasta ulkotiloissa. Hanskan ovi on suljettuna, mutta asiakas saa tulla hoitamaan asioitaan sopimalla asiasta työntekijän kanssa. Hanskassa asiakas voi esimerkiksi peseytyä, pyykätä levätä tai hoitaa viranomaisasioita. 

− Tavoitteena on pitää Hanskassa asioivien asiakkaiden määrä suositelluissa rajoissa ja huomioida kaikkien asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus, mutta tarjota samalla palveluita heikommassa asemassa oleville asiakkaille, selvittää palveluesimies Marja-Liisa Ollikainen. 

Hanskan toiminnasta vastaa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityö yhteistyössä Sovatek-säätiön Olohuone-hankkeen kanssa. Toiminnassa mukana ovat myös Sovatek-säätiön Tukialus-hanke ja Jyväskylän Katulähetyksen Pyöröovesta ulos -hanke.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaalityo-ja-sosiaaliohjaus/hanska

Jyväskylän kaupungin koronasivut.

Yhteistyökumppanit voivat ottaa yhteyttä:
palveluesimies Marja-Liisa Ollikainen, p. 050 311 8149

Lisätietoja:
palveluesimies Marja-Liisa Ollikainen, p. 050 311 8149
palvelupäällikkö Laura Vänttinen, p. 014 266 3347