Keski-Palokan koulun 4.–6. luokat siirtyvät etäopetukseen tiistaista 27.10. alkaen. 1.-3. luokkien ja 4.−6. luokkien erityisen tuen päätöksen saaneeden oppilaiden sekä pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaiden koulu jatkuu lähiopetuksena koululla, elleivät he ole määrättynä karanteeniin. Eilen koululta määrättiin karanteeniin 180 oppilasta ja 23 henkiläkunnan jäsentä. Etäkoulusta ja karanteenista voi palata kouluun terveenä 2.11.

Jyväskylän kaupungin Keski-Palokan koulun 4.–6. luokat siirtyvät etäopetukseen 27.10.–1.11.2020. Päätöksen poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin siirtymisestä teki maanantaina toimialajohtaja Eino Leisimo aiemmin päivällä kokoontuneen Jyväskylän kaupungin yksilöasiainjaoston päätöksen perusteella. Perusteena järjestelylle on se, että opetusta ei pystytä järjestämään koululla turvallisesti henkilöstövajeen takia. Henkilöstövaje johtuu eilen määrätyistä karanteeneista. Keski-Palokan koululta määrättiin eilen karanteeniin 23 henkilökunnan jäsentä sekä 180 oppilasta. Sekä etäopetus että karanteenit päättyvät 1.11. ja kouluun voi palata terveenä 2.11.
Sivistyspalveluiden toimialajohtaja, perusopetuksen palvelujohtaja, Keski-Palokan koulun rehtori ja tartuntatautien vastuulääkäri arvioivat yhteistyössä, että poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin siirtyminen on henkilöstövajeen aiheuttaman tartuntatautivaaran vuoksi välttämätöntä. Asiassa on kuultu myös Keski-Palokan koulun oppilaskuntaa 26.10.2020.

1.−3.-luokkalaiset, vuosiluokkien 4.−6. erityisen tuen päätöksen saaneet oppilaat sekä pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaat jatkavat koululla lähiopetuksessa karanteeniin määrättyjä oppilaita lukuun ottamatta.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupunki, sivistyksen toimialajohtaja Eino Leisimo, p. 014 266 4033  
 

 

Kaupunginosa: