Järjestyksessään kymmenennet vapaaehtoismessut siirretään koronan takia tammikuulta 2021 ensi vuoden syksylle. Tämän vuoden vapaaehtoismessut järjestettiin tammikuussa ja paikkana oli ensimmäistä kertaa kirjastotalo. Tapahtuma oli yleisömenestys ja välillä messualueelle muodostui melkoisia ruuhkia. Vapaaehtoismessujen järjestäjänä toimiva Jyväskylän vapaaehtoistoimijoiden verkosto Valikkoryhmä totesikin, että ilman merkittäviä muutoksia tapahtumaa ei pystytä järjestämään turvallisesti.

– Tänä vuonna järjestetyt vapaaehtoismessut olivat todellinen yleisömenestys ja tämän onnellisen tilanteen takia joudumme nyt epäonneksemme siirtämään tulevat messut myöhempään ajankohtaan. Innokkaita kävijöitä olisi ollut odotettavissa suunnilleen saman verran tulevillekin messuille, joten meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin siirtää messut, toteaa Leila Koskinen vapaaehtoistoiminnan palveluiden Vaparista.

Jyväskylän valikkoryhmä tarjoaa kuitenkin hyvänä vaihtoehtona kuukausittain järjestettäviä vapaaehtoisinfoja. Ne ovat etänä toteutettuja ”minimessuja”, joissa kerrotaan perustietoa vapaaehtoistoiminnasta ja -tehtävistä Jyväskylän seudulla. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista myös kertoa mistä teemoista on kiinnostunut saamaan lisätietoa.

Seuraava info järjestetään 27.10. klo 17-19. Lisää vapaaehtoistoiminnan infoista Jyväskylän tapahtumakalenterissa.

Lisätietoja:

palvelusihteeri Leila Koskinen, leila.k.koskinen(at)jyvaskyla.fi, p. 014 26 67649

https://www.jyvaskyla.fi/vapari