Lasten Lysti tarjoaa supersuositun Mutaveijarit-yhtyeen maksuttoman livestream-konsertin su 25.10. klo 15.

Lisätietoja:

kulttuurituottaja Päivi Kaski, p. 014 266 4043, paivi.kaski(at)jyvaskyla.fi

Lasten Lystin järjestämä Mutaveijarit-yhtyeen lastenkonsertti järjestetään tarkkoja turvallisuusohjeita noudattaen pienelle yleisölle Tanssisali Lutakossa su 25.10. klo 15, mutta samaan aikaan pääsee kotona maksutta mukaan supersuosittujen Mutaveijareiden seuraan livestream-lähetyksen kautta. Konsertti nähdään suorana Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla, joka löytyy YouTubesta hakusanalla ”jkl kulttuuripalvelut”. Tallennetta on lisäksi mahdollista katsoa kahden viikon ajan esityksen jälkeen.

– Nyt kaikilla on mahtava tilaisuus päästä mukaan Tanssisali Lutakon tunnelmalliselle keikalle! Esitys toimii monen ikäisille lapsille pienistä taaperoista koululaisiin. Erityisen ihastuneita Mutaveijareihin ovat olleet aikuiset, sillä yhtye on tunnettu energisestä lavaesiintymisestä ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluista. Toivomme että konsertti tuo iloa ja piristystä syksyyn ja korona-aikaan, Lasten Lystin tuottaja Päivi Kaski sanoo.

Mutaveijareiden uusin levy, jouluna 2019 julkaistu albumi ”Nyt mennään” sai Helsingin Sanomien arvostelussa täydet viisi tähteä. Konsertissa kuullaan myös Mutaveijareiden ensimmäisen levyn “Ympäri ämpäri!” kappaleita. Esikoislevy oli vuoden 2017 Emma-ehdokas lastenmusiikkikategoriassa ja se on myös palkittu Varhaisiän Musiikinopettajien kunniamaininnalla.

Paikan päällä järjestettävään esitykseen on vielä muutama lippu myynnissä 12 euron hintaan Jyväskylän kaupungin verkkokaupassa. Yleisöä pyydetään huomioimaan turvallisuusohjeet, jotka löytyvät Lasten Lystin www-sivuilta sekä myös lipunostamisen yhteydestä. Katsomossa on huomioitu isot turvavälit. Sairastapauksessa voi palauttaa ennakkoon ostetun lipun veloituksetta viimeistään esitystä edeltävänä päivänä. Lipun palautukseen liittyvät ohjeet löytyvät Lasten Lystin nettisivuilta.

Linkki kulttuuripalvelujen Youtube-kanavaan

Lippujen ennakkomyynti: Jyväskylän kaupungin verkkokauppa 

Lasten Lystin ohjelmisto ja lokakuun muut tapahtumat