Lisätietoja:

kulttuurituottaja Hilda Hakkarainen, p. 014 266 8213, hilda.hakkarainen(at)jyvaskyla.fi

Kulttuuripalvelut peruu syksyn osalta Kino Hopea -elokuvasarjan ja HopeaTanssit. – Vielä alkusyksystä vaikutti siltä, että osallistujamääriä rajaamalla ja turvavälit huomioimalla pystymme järjestämään elokuvanäytännöt ja tanssitilaisuudet. Tautitilanne on kuitenkin Jyväskylässä ja koko maassa muuttunut sen verran, että koemme ettei näitä tilaisuuksia voida järjestää riittävän turvallisesti heille, jotka ikänsä puolesta kuuluvat riskiryhmään, toteaa Hilda Hakkarainen kulttuuripalveluista. 

Päätökseen tapahtumien perumisesta vaikutti myös se, että Jyväskylän kaupunginkirjasto tiedotti viikonloppuna tapahtumiensa perumisesta tältä syksyltä. – Kirjasto on yhteistyökumppani sekä Kino Hopea -näytösten että HopeaTanssien järjestämisessä. Kirjaston päätöksen jälkeen otimme myös omat tapahtumamme tarkempaan tarkasteluun. Ensi kevään ohjelmiston suunnittelu on kuitenkin jo käynnissä ja toivomme että kevät on valoisampaa aikaa myös tapahtumien osalta, Hakkarainen jatkaa.

Kino Hopea on kaikille avoin elokuvien päivänäytösten sarja. Ohjelmisto on suunniteltu erityisesti varttuneemmalle väelle. Järjestäjinä toimivat yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskus, Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Jyväskylän kaupunginkirjasto. HopeaTanssit ovat kaikille avoimia tanssitilaisuuksia, joissa tehdään helppoja ja hauskoja tanssiharjoitteita tanssitaiteilijan johdolla. HopeaTanssit järjestää Keski-Suomen Tanssin Keskus yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden ja Jyväskylän kaupunginkirjaston kanssa.

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/kulttuuripalvelut