Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään torstaina 15.10. klo 16-18 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu kiusaamisesta.

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden nuorisonohjaajien lisäksi mukana keskustelussa on projektikoordinaattori Jenny Saksola Mannerheimin lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piirin Selviydytään kiusaamisesta -projektista.

- Kiusaamiseen liittyvät asiat voivat helposti mietityttää. Usein esiin nousevia kysymyksiä ovat esimerkiksi se, mistä kiusattu voisi saada tukea, miksi joku kiusaa tai miksi joku joutuu kiusaamisen kohteeksi. Lisäksi nuoria pohdituttavat erilaiset nettikiusaamiseen liittyvät asiat ja kuinka siihen voisi puuttua. Näistä ja kaikista muistakin kiusaamiseen liittyvistä kysymyksistä sekä ajatuksista kannattaa tulla juttelemaan Teematorstain Discord-keskusteluun, rohkaisee Jenny Saksola.

Keskusteluun voi osallistua liittymällä Nuorten Jyväskylän Discord-serverille. Liittymiseen vaadittava kutsulinkki ja lisätiedot.
Teematorstait jatkuvat koko syykauden ajan noin kaksi kertaa kuukaudessa vaihtuvin teemoin. Tulevia aiheita ovat muun muassa päihteet, mielenterveys ja seurusteluväkivalta.

Discord ja Nuorten Jyväskylä

Discord on alun perin pelaajia varten kehitetty ilmainen chat-sovellus, jossa voi viestiä avoimissa tai suljetuissa ryhmissä sekä kahdenkeskisillä viesteillä. Palvelu sisältää teksti- ja puhe-chat-ominaisuudet. Discordissa toimitaan nimimerkeillä.

Nuorten Jyväskylä on kaupungin nuorisopalvelujen nuorten tieto- ja neuvontatyön palvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sekä neuvontaa elämän eri osa-alueisiin liittyvissä asioissa. Nuorten Jyväskylän verkkosivusto  

Lisätiedot: 
nuorisonohjaaja Rita Suhonen, nuorten tieto- ja neuvontatyö, p. 050 320 5933