Maanantaista 12.10.2020 lähtien Hanska on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–16.

Asunnottomien, päihteidenkäyttäjien ja palveluiden ulkopuolella olevien henkilöiden yhteisen olohuoneen, palvelukeskus Hanskan aukioloajat muuttuvat maanantaina 12.10.2020 alkaen. Jatkossa Hanska on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–16.

-    Kokeilimme reilun kuukauden ajan pidennettyä aukioloa kello 17.30 saakka, mutta asiakkaiden määrä on kello 16 jälkeen huomattavasti pienempi, selvittää projektipäällikkö Ritva Anttonen.

Hanskassa voi nauttia aamupalaa, syödä lounasta, levätä, pestä pyykkiä tai oleskella. Hanska sijaitsee Hannikaisenkadun sosiaaliaseman toisessa kerroksessa, jonne käynti on Vapaudenkadun puolelta ylätasolta.

Hanskan toiminnassa huomioidaan koronatilanteeseen liittyvät THL:n ja Jyväskylän kaupungin suositukset ja ohjeet. Hanskassa huolehditaan niin asiakkaiden kuin työntekijöiden turvallisuudesta, turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta.

Hanskan toiminnasta vastaa Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityö yhteistyössä Sovatek-säätiön Olohuone-hankkeen kanssa. Toiminnassa mukana ovat myös Sovatek-säätiön Tukialus-hanke ja Jyväskylän Katulähetyksen Pyöröovesta ulos -hanke.

www.jyvaskyla.fi/sosiaalipalvelut/sosiaalityo-ja-sosiaaliohjaus/hanska

Jyväskylän kaupungin koronasivut: www.jyvaskyla.fi/terveys/korona 

Lisätietoja:
palveluesimies Marja-Liisa Ollikainen, p. 050 311 8149
projektipäällikkö Ritva Anttonen, p. 014 266 9886, ASSI asunto ensin -hanke, Jyväskylän kaupunki