Anna Puun Heartbreak Hotel -kiertue on peruttu. Peruutus koskee myös Jyväskylän kaupunginteatteriin suunniteltua konserttia 22.11.2020. Konserttiin lipun ostaneiden tulee hakea lippurahojen palautusta 1.12.2020 mennessä kaupunginteatterin lippumyymälästä alla olevien ohjeiden mukaisesti. Mikäli olet varannut lipun konserttiin mutta et lunastanut sitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Annan Puun viesti yleisölle:
”Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja nautin siitä niin paljon. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel -kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi.

Heartbreak Hotel -kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan. 

Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä.”

Lippujen palautusohjeet Anna Puun peruttuun Jyväskylän konserttiin liittyen

Perutun Anna Puun Jyväskylän kaupunginteatterin konsertin lippupalautukset tulee hoitaa kaupunginteatterin lippumyymälässä. Ensisijaisesti toivomme, että ostetut liput vaihdetaan teatterin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden vaihtopäivästä. Voimme myös palauttaa asiakkaalle rahat ostetuista lipuista. Lippurahojen palautukset on hoidettava 1.12.2020 mennessä. Huomioithan, että emme palauta Lippupisteen toimitus- ja palvelumaksujen osuutta. Palautusohjeet koskevat lunastettuja lippuja. Mikäli olet vain varannut lipun, sinun ei tarvitse toimia.

Lippurahojen palautusta varten tarvitsemme asiakkaalta sähköpostitse:
1.    Selkeä kuva tai pdf-tiedosto lipuista, joista asiakas haluaa hyvityksen.
2.    Asiakkaan tilinumero 
3.    Asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero

Tarkemmat ohjeet lippujen palautusta varten saat sähköpostitse teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi tai puhelimitse, p. 014 266 0110.
Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälä palvelee osoitteessa Vapaudenkatu 36, ti klo 12–17 ja ke–la klo 12–19.