Jyväskylän nuorisopalveluiden ylläpitämä Nuorten Jyväskylä -mobiilisovellus lakkautetaan lokakuun 2020 aikana vähäisen käyttäjämäärän vuoksi. Sovelluksessa olevia tietoja ei enää 1.10.2020 jälkeen päivitetä.

Lisätiedot:
Rita Suhonen
nuorisonohjaaja, nuorten tieto- ja neuvontatyö
p. 050 320 5933  
rita.suhonen(a)jyvaskyla.fi  
 

Nuorten Jyväskylä -sovellus julkaistiin Google Play Kaupassa ja App Storessa 1.10.2018 osana Nuorten Jyväskylä -hanketta. Sovellus kokosi yhteen muun muassa tietoa Jyväskylän nuorten vapaa-ajan viettopaikoista, apua ja tukea antavista tahoista sekä työpajatoiminnasta. Lisäksi sovelluksesta pystyi seuraamaan kaupungin uutisvirtaa nuoria koskevista asioista sekä selaamaan tapahtumakalenterissa olevaa tarjontaa.

Mobiilisovelluksen lakkautus ei vaikuta Nuorten Jyväskylän verkkosivuston toimintaan, vaan tiedot löytyvät jatkossakin sieltä. Sivusto on väylä luotettavan tiedon lähteisiin sekä nuorille suunnattujen palvelujen ja vapaa-ajan toiminnan löytämiseen.

Nuorten Jyväskylä 

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Nuorten Jyväskylä tarjoaa ajantasaista ja luotettavaa tietoa ja neuvontaa 13-29-vuotiaille elämän eri aihepiireihin liittyen. 

Nuorten Jyväskylän verkkosivuille on koottu luotettavaa tietoa nuorten elämään liittyvistä monipuolisista aiheista. Sivuilla on myös tietoa nuorille suunnatuista harrastuksista ja muusta toiminnasta.