Lisätietoja:

kulttuurituottaja Päivi Kaski, p. 014 266 4043, paivi.kaski(at)jyvaskyla.fi

www.jyvaskyla.fi/lasten-lysti

Lasten Lystin kulttuuriohjelmistossa on 25.10. klo 15 vuorossa Mutaveijarit-lastenmusiikkiyhtyeen konsertti. Tanssisali Lutakossa (Lutakonaukio 3) järjestettävässä konsertissa on luvassa kunnon menoa, kun Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Muikean veikeä yhtye on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja useita eri musiikkityylejä yhdistelevistä mukaansatempaavista lauluistaan, joita kuuntelevat mielellään niin lapset kuin aikuisetkin. Mutaveijareiden uusin levy, jouluna 2019 julkaistu albumi ”Nyt mennään’ sai Helsingin Sanomien arvostelussa täydet viisi tähteä.

Esitykseen myydään 12 euron hintaisia lippuja Jyväskylän kaupungin verkkokaupassa. Yleisöä pyydetään huomioimaan turvallisuusohjeet, jotka löytyvät Lasten Lystin www-sivuilta sekä myös lipunostamisen yhteydestä. Katsomossa on huomioitu turvavälit. Mikäli sairastut voit palauttaa ennakkoon ostetun lipun veloituksetta viimeistään esitystä edeltävänä päivänä. Lipun palautukseen liittyvät ohjeet löydät Lasten Lystin nettisivuilta.

Syyslomalla elokuvanäytös ja työpaja

Syyslomaviikolla järjestetään Mankolan koululla (Saarijärventie 21) elokuvanäytös ja siihen liittyvä työpaja ke 14.10. klo 14.00-16.30. Elokuvana nähdään Minisankarit 2 – matkalla maailman ääriin. Elokuvan ikäraja on K7. Ennen näytöstä voi osallistua Minisankarit -työpajaan, jossa taiteillaan ihmeellisiä minisupersankareita – vaikkapa Kapteeni Koppakuoriaisia, Terästoukkia tai Ihmeitikoita. Syyslomatapahtumaan on vapaa pääsy ja sisälle otetaan 40 ensimmäistä osallistujaa.

Lasten Lystin ohjelmisto ja lokakuun muut tapahtumat: www.jyvaskyla.fi/lasten-lysti

Lippujen ennakkomyynti: Jyväskylän kaupungin verkkokauppa: https://verkkokauppa.jyvaskyla.fi/fi/lasten-lystin-liput/