Kilpajäähallin syyskuussa käyttöönotettu uusi kylmäkontti on jo sotkettu graffitein.

Jyväskylässä Hippoksen alueen liikuntapaikkoihin ja liikuntapaikkojen käyttäjien omaisuuteen on syyskuussa kohdistunut useita vahingontekoja. Pukuhuonetiloista on viety omaisuutta, polkupyöriä on rikottu ja varastettu sekä kiinteistöjen julkisivuja on töhritty. Esimerkiksi Kilpajäähallin uusi syyskuussa käyttöön otettu kylmäkontti on jo sotkettu graffitein.

- Tällainen toiminta on varsin harmillista ja haittaa yleistä turvallisuuden tunnetta. Poliisi on tutkinut vahingontekoja, näpistyksiä ja varkauksia valvontakameratallenteiden avulla, palveluesimies Jukka Karttunen kertoo.

Vastaavanlaisten vahingontekojen ehkäisemiseksi ja yleisen turvallisuuden parantamiseksi Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluissa tehostetaan tilojen valvontaa muutaman viikon ajaksi. Hippoksen alueella käytössä on vartijapalvelu sekä kameravalvontaa on tehostettu.  

Alueella liikkuvilta ja liikuntatiloja käyttäviltä henkilöiltä toivotaan nyt valppautta huomioida mitä paikoilla tapahtuu. Henkilökunnalle voi ilmoittaa välittömästi, mikäli näkee tai kohtaa alueen liikuntapaikoilla epäilyttävää tai rikollista toimintaa. Pukuhuonetiloihin ei kannata jättää mitään arvo-omaisuutta ja polkupyöräalueella kulkuneuvot on hyvä lukita huolellisesti – mielellään irtolukolla kiinni pyörätelineeseen. Jos vahingonteko kohdistuu henkilöön tai hänen omaisuuteen, tulee ottaa suoraan yhteys poliisiin.

Lisätietoja

Palveluesimies Jukka Karttunen
p. 014 266 4315, jukka.karttunen[a]jyvaskyla.fi