Jyväskylän kaupunki on antanut torstaina 24.9. laajan maskisuosituksen yli 15-vuotiaille asukkailleen kahden viikon ajaksi. Suositus koskee julkisia sisätiloja ja yleisötilaisuuksia. Tulethan museoon vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Jyväskylän kaupunki on antanut torstaina 24.9. laajan maskisuosituksen yli 15-vuotiaille asukkailleen kahden viikon ajaksi – maskeja on pidettävä aina julkisissa sisätiloissa sekä yleisötilaisuuksissa. Museot ja galleriat kuuluvat tähän ryhmään, joten käytäthän kasvomaskia myös museokierroksellasi.
Lue lisätietoja kaupungin maskisuosituksesta tästä linkistä.

Koronaviruksen vuoksi panostamme sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuuteen.
Kiinnitämme erityishuomiota museotilojen puhtaanapitoon. Asiakaspalvelutiski on suojattu pleksilevyllä ja henkilökunnalla on suojavisiirit. Lattiatarrat muistuttavat asiakkaita turvaväleistä. Wc-tiloissa on mahdollista pestä kädet, lisäksi tarjolla on käsidesiä.

Tulethan museoon vain terveenä ja jäät kotiin, jos sinulla on koronavirukseen tai flunssaan liittyviä oireita. 
Pyrithän maksamaan sisäänpääsyn maksu- tai museokortilla.
Jyväskylän taidemuseon kaikkiin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen Lyyti-lomakkeilla, joiden linkit ilmoitetaan tapahtumista tiedotettaessa. Yleisö- ja tilausopastusten enimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä ja luentojen 20. 

Turvallista museokäyntiä!