Syksyn aikana Jyväskylässä käynnistyy kaksi Arkeen Voimaa -ryhmää, yksi ryhmä tapaa Kyllössä 5.10.2020 alkaen ja toinen kokoontuu etäyhteyksin 9.11.2020 alkaen .

Vaikeuttaako arkeasi yksinäisyys, mielialan lasku, työttömyys, oma tai läheisesi pitkäaikaissairaus? Arkeen Voimaa -ryhmästä saat tukea, apua ja kohtaat muita samassa tilanteessa olevia. Jyväskylän Kyllön terveysasemalla kokoontuva ryhmä aloittaa 5.10. ja etäyhteyksin toimiva ryhmä käynnistyy 9.11. 

Arkeen Voimaa -ryhmät kokoontuvat kuusi kertaa koulutettujen vertaisohjaajien ohjaamana. Ryhmään osallistuminen on maksutonta. Ryhmien toiminta ja keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ryhmässä jutellaan muun muassa kivun ja uupumuksen hallinnasta, mielialan laskun itsehoidosta, terveellisestä ruokavaliosta, arkiliikunnasta, unesta ja vuorovaikutustaidoista.
– Ryhmässä käsiteltävät asiat auttavat osallistujia tekemään muutoksia elämässä ja antavat työkaluja itsehoitoon, selvittää hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Merja Lehtoranta.

Arkeen Voimaa -ryhmä kokoontuu Kyllön ruokalatilassa, jossa voidaan huomioida riittävät turvavälit. Toiminnassa huomioidaan muutenkin koronaan liittyvät hygienia- ja turvallisuusohjeet.

Arkeen Voimaa -ryhmät ovat Jyväskylän kaupungin järjestämää toimintaa. Valtakunnallisesti toimintaa koordinoi Kuntaliitto.

Ilmoittautumiset numeroon 014 266 2008 tai verkkolomakkeella Arkeen Voimaa -nettisivulla.

Lisätietoja: 
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori, Marja Lehtoranta, p. 014 266 2008