Vaskoolissa huoltaja pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen arjen käytänteisiin sekä mukaan kehittämään lapsen yhtenäistä opinpolkua.

Lisätietoja:   
palvelukoordinaattori Heli Arnberg, Kasvun ja oppimisen palvelut, p. 014 266 7746   
palvelukoordinaattori Sari Koivisto, Kasvun ja oppimisen palvelut, p. 014 266 3102   

Kasvun ja oppimisen asiakasraati Vaskooli on varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen ensimmäisen ja toisen luokan oppilaiden huoltajien osallistumisen ja vaikuttamisen kanava. Vaskoolissa huoltajat pääsevät osallistumaan ja vaikuttamaan sekä kehittämään ajankohtaisten asioiden rinnalla myös yhtenäistä opinpolkua varhaiskasvatuksesta esiopetukseen ja koululaiseksi. Vaskooliin toimintakaudelle 2020 – 2021 ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia 25.9. mennessä heli.arnberg@jyvaskyla.fi.    

Vaskooliin toivotaan huoltajia kaikista kunnallisista ja yksityisistä varhaiskasvatuspalveluista sekä perusopetuksen ensimmäiseltä ja toiselta vuosiluokalta eri puolilta Jyväskylää. Valittuihin jäseniin ollaan yhteydessä 2.10. mennessä. Mukaan tulevat huoltajat eivät voi työskennellä Jyväskylän Kasvun ja oppimisen palveluissa. 

Vaskooli kokoontuu noin 6 kertaa toimintavuoden aikana. Tapaamiset järjestetään eri puolilla Jyväskylää sijaitsevissa päiväkodeissa ja kouluissa. Koronaepidemia-aikana kokoontumiset järjestetään etäyhteydellä.